Facebook Pixel Πρωτάθλημα παρέα με τους ...Beatles!
Ποδόσφαιρο
| 2014-04-01 12:45:00

Πρωτάθλημα παρέα με τους ...Beatles!

Πρωτάθλημα παρέα με τους ...Beatles!

Ανυπομονείς να πανηγυρίσεις ένα πρωτάθλημα της Λίβερπουλ και παράλληλα να περπατήσεις στα μονοπάτια που ξεκίνησε το διασημότερο συγκρότημα όλων των εποχών; Ο sportdog έχει την απόλυτη πρόταση!

Ανυπομονείς να πανηγυρίσεις ένα πρωτάθλημα της Λίβερπουλ και παράλληλα να περπατήσεις στα μονοπάτια που ξεκίνησε το διασημότερο συγκρότημα όλων των εποχών; Ο sportdogέχει την απόλυτη πρόταση!

Αρκεί μια απλή διεύθυνση, www.airfasttickets.gr και το ταξίδι αρχίζει! Ένα ταξίδι που μπορεί να σου προσφέρει το απόλυτο όνειρο, την ...ανάσταση της μεγάλης Λίβερπουλ ακριβώς μία εβδομάδα πριν το Πάσχα, την Κυριακή των Βαΐων. Τότε θα διεξαχθεί ο μεγάλος ...τελικός της φετινής PremierLeague, ανάμεσα στην πρωτοπόρο Λίβερπουλ (που στοχεύει στο πρώτο της πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια) και την πανίσχυρη και πανάκριβη Μάντσεστερ Σίτι (που επιθυμεί την επιστροφή στην κορυφή μετά από διάλειμμα ενός χρόνου). Τόπος συνάντησης, το ιστορικό "Άνφιλντ", έδρα της Λίβερπουλ και κατά πολλούς το γήπεδο με την πιο ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα στον κόσμο. Μπαίνεις υπό τους ήχους του "You'llneverwalkalone" και βγαίνεις γεμάτος συναίσθημα και επίδοξος πρωταθλητής! Καλό, ε;

Ακόμα καλύτερα είναι τα οικονομικά πακέτα που μπορεί να προσφέρει για το μεγάλο ματς της 13ης Απριλίου η airfasttickets.gr. Μπαίνεις, κλείνεις αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή και εμείς σε διευκολύνουμε για να μην μπλέξεις με ταξιδιωτικούς οδηγούς.

Φίλε ταξιδιώτη ποδοσφαιρόφιλε και μουσικόφιλε, αν αποφάσισες να πας στο Λίβερπουλ, έκανες την τύχη σου. Δεν είναι μόνο το μεγάλο ματς αυτό που μπορείς να απολαύσεις με το ταξίδι σου στην "πρωτεύουσα της μουσικής". Και μόνο αυτός ο χαρακτηρισμός αρκεί για να μπει κανείς στους ρυθμούς του Λίβερπουλ, της πόλης που γέννησε τους μεγάλους Beatles. Μουσική σε κάθε γωνιά του, μέρα ή νύχτα, σε μια πόλη που χαρακτηρίζεται επίσης από τη γνήσια αγγλική αρχιτεκτονική της, αλλά και από τους ακόμα πιο ...γνήσιους, φιλόξενους κατοίκους της (καμιά σχέση με τους μπλαζέ Λονδρέζους).

 
 

Στο πλήρως πεζοδρομημένο κέντρο της, όλο και κάποια πρόχειρη "μουσική σκηνή" θα συναντήσετε, ενώ αν είστε φανατικός της παρέας του Τζον Λένον, μάλλον θα πρέπει να ξεκινήσετε την περιήγησή σας από το μουσείο "TheBeatlesStory", πριν περάσετε από το "CavernWalk", τη μουσική στοά που είναι γεμάτη από pubμε συγκροτήματα που κρατούν ζωντανές τις μουσικές μνήμες των FabFour.

  

Για περισσότερη τέχνη, μια βόλτα στο "Albert Dock" του μεγάλου λιμανιού μπορεί να σας αποζημιώσει με το μοναδικό εκτός Λονδίνου παράρτημα της Tate Modern, αλλά και με παντός είδους άλλα μουσεία εκτός αυτού των Beatles(Slavery Museum, Maritime Museum κ.ά.), ενώ αν διψάτε για shopping μπορείτε να ξοδέψετε χρόνο και χρήμα στο τεράστιο εμπορικό κέντρο LiverpoolOne, το οποίο περιλαμβάνει από καταστήματα της Λίβερπουλ και του αντίπαλου δέους στην πόλη, της Έβερτον, μέχρι και DisneyStore.

Πάντως, όταν έρθει η ώρα να πάτε στο ναό της Λίβερπουλ, το "Άνφιλντ", μη σκάσετε μύτη με μπλουζάκι του Μίκι Μάους. Είπαμε, η ομάδα πάει για πρωτάθλημα, συντονιστείτε στο ρυθμό της και το μεσημέρι (πολύ μεσημέρι, 13:30 ώρα Αγγλίας!) της Κυριακής 13 Απριλίου ετοιμαστείτε για ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι: Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι με φόντο την κούπα της PremierLeague!

Για να μην ξεχνιόμαστε, καλά όλα αυτά, αλλά για να τα ζήσετε από κοντά, χρειάζεστε το ιδανικό πακέτο. Πού θα το βρείτε; Στο www.airfasttickets.gr φυσικά και φύγατε για Λίβερπουλ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags