Facebook Pixel Ούτε το δώρο δεν... γλίτωσε την Σίτι! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2014-04-16 23:53:00

Ούτε το δώρο δεν... γλίτωσε την Σίτι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ούτε το δώρο δεν... γλίτωσε την Σίτι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Μάντσεστερ Σίτι παρά το απίστευτο «δώρο» του Μανόνε στο 88', έμεινε στο 2-2 εντός έδρας με την Σάντερλαντ εντός και έχασε έδαφος απέναντι στην Λίβερπουλ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι «Πολίτες» προηγήθηκαν μόλις στο 2ο λεπτό με τον Φερναντίνιο, όμως ο Γουίκαμ με δύο δικά του γκολ στο 73' και στο 83' έφερε τούμπα το ματς. Οι «μαυρόγατες» όμως δεν μπόρεσαν να πανηγυρίσουν τη νίκη, καθώς στο 88' μετά από σουτ του Νασρί, ο Μανόνε έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και δέχθηκε ένα από τα πιο αστεία γκολ της ιστορίας.

Έτσι λοιπόν, η Σίτι έφτασε τους 71 βαθμούς, έξι λιγότερους από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ, τέσσερις από τη δεύτερη Τσέλσι, αλλά με παιχνίδι λιγότερο και από τις δύο...


Στο άλλο ματς της βραδιάς, η Έβερτον υπέστη ήττα σοκ εντός έδρας από την Κρίσταλ Πάλας με 3-2 και πλέον βρίσκεται πίσω από την Άρσεναλ όσον αφορά τη «μάχη» για την τέταρτη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ, Ζαμπαλέτα, Κολάροφ, Φερναντίνιο (87’ Ρόντουελ), Κομπανί, Ντεμικέλις, Μίλνερ, Χάβι Γκαρσία, Νεγρέδο (69’ Τζέκο), Αγουέρο (57’ Γιόβετιτς), Νασρί

Σάντερλαντ: Μανόνε, Βεργίνι, Αλόνσο, Κάτερμολ, Ο’Σέι, Μπράουν, Τζόνσον, Λάρσον (68’ Τζιακερίνι), Γουίκαμ, Κόλμπακ, Μπορίνι (69’ Σκόκο)
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags