Facebook Pixel Παίρνει το Mundial η Τσέλσι!
Ποδόσφαιρο
| 2014-05-16 18:46:00

Παίρνει το Mundial η Τσέλσι!

Παίρνει το Mundial η Τσέλσι!

Αρκετοί από τους μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους θα έχουν πολυπληθή αποστολή παικτών στο Mundial, ωστόσο, πρωταθλήτρια είναι η Τσέλσι του Ζοσέ Μουρίνιο!

Η ομάδα του Λονδίνου κατεβάζει μια ολόκληρη 18άδα μόνη της στα γήπεδα της Βραζιλίας, την ώρα που η Μπάγερν Μονάχου και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα έχουν από 16 διεθνείς η καθεμιά!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Νάπολι στέλνει περισσότερους διεθνείς στο Παγκόσμιο Κύπελλο απ' ό,τι η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης!

Η ομάδα του Μουρίνιο κατεβάζει τέσσερις παίκτες στην διοργανώτρια, Βραζιλία, τους Οσκαρ, Ουιλιάν, Ραμίρες και Νταβίντ Λουίζ! Στην Αγγλία υπάρχει το δίδυμο των Λάμπαρντ, Γκάρι Κέιχιλ, τους Ισπανούς Τόρες κι Αθπιλικουέτα, τους Βέλγους Αζάρ, Λουκάκου, Κουρτουά, τον Καμερουνέζο Ετό, τον Γερμανό Σούρλε, τους Νιγηριανούς Μίκελ, Μόζες, Ομεουρο, τον Γκανέζο Ατσού και τον Ολλανδό φαν Αανχολτ!

Η Γιουνάιτεντ, που ήταν τραγική φέτος, στο Μundial θα τα πάει μια χαρά, καθώς θα έχει 16 εκπροσώπους. Ρούνεϊ, Ερνάντεζ, Φαν Πέρσι, Κλέβερλι, Κάρικ είναι μερικοί εξ αυτών.

Η πρωταθλήτρια Γερμανίας, Μπάγερν Μονάχου θα έχει μεταξύ άλλων τους Νόιερ, Μπόατενγκ, Σβαϊνστάιγκερ, Κρος, Μίλερ, Γκέτζε, Λαμ.

Μεγάλη αντιπροσωπεία παικτών στη Βραζιλία θα έχει και η Νάπολι (14), μεταξύ των οποίων βρίσκεται το τρίο των Ελβετών, Μπεχράμι, Τζεμαϊλί και Ινλέρ. Οι Ιταλοί έχουν περισσότερους παίκτες στο Mundial απ' ό,τι η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης. Δεκατρεις εκπροσώπους θα έχει και η πρωταθλήτρια Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι, με παίκτες όπως οι Αγουέρο, Ζαμπαλέτα, Ντεμικέλις και Τουρέ.

Αρσεναλ και Λίβερπουλ έχουν από 12, η πρωταθλήτρια Ιταλίας, Γιουβέντους έχει επίσης 12 μιας και «κόπηκε» ο Κάρλος Τέβες. Στους 11 βρίσκεται η Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ από 10 έχουν Πόρτο, Ιντερ, Μίλαν, Ζενίτ.

Αναλυτικά η λίστα:

1. Τσέλσι 18

2. Γιουνάιτεντ, Μπάγερν 16

3. Νάπολι 14

4. Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Σίτι 13

5. Γιουβέντους, Αρσεναλ, Λίβερπουλ 12

6. Ατλέτικο 11

7. Πόρτο, Ιντερ, Μίλαν, Ζενίτ 10

8. Ντόρτμουντ, Παρί 8

9. Σαουθάμπτον, Σάλκε, Ρόμα 7

Πηγή: sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags