Η Σίτι που ήθελε να "ξεπλύνει" την ντροπή της ήττας από την Στόουκ μπήκε δυνατά στο "Έμιρεϊτς" και προηγήθηκε στο 28ο λεπτό με τέρμα του Σέρχιο Αγκουέρο.

Η Άρσεναλ που είδε τον Ντάνι Γουέλμπεκ να χάνει αρκετές ευκαιρίες και ένα δοκάρι στο ντεμπούτο του, έφερε το ματς στα ίσα με απίστευτη προσπάθεια και δύσκολο γκολ του Γούιλσιρ στο 63' και έκανε την ολική ανατροπή στο 74' με απίστευτο σουτ στην κίνηση του Σάντσες.

Οι "πολίτες" που ήταν πιο κινητκοί μέσα στο ματς, απάντησαν άμεσα και ισοφάρισαν σε 2-2 με κεφαλιά του Ντεμικέλις στο 83'. Μάλιστα, έχασαν και τρομερή ευκαιρία στο 90' για να πάρουν τη νίκη, καθώς το δυνατό σουτ του Τζέκο χτύπησε στο δεξί δοκάρι του Σέζνι.

Το 2-2 δεν άλλαξε στα λεπτά των καθυστερήσεων κι έτσι μετά και από αυτό το αποτέλεσμα η Άρσεναλ έμεινε αήττητη στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά με τρεις ισοπαλίες και μία νίκη, ενώ και η Σίτι έμεινε για δεύτερο συνεχόμενο ματς χωρίς τρίποντο!

ΑΡΣΕΝΑΛ: Σέζνι, Ντεμπουσί (81' Τσέιμπερς), Μέρτεζακερ, Κοσιελνί, Μονρεάλ, Φλαμινί (95' Αρτέτα), Γουίλσιρ, Ράμσεϊ, Αλέξις Σάντσες, Μεσούτ Εζίλ, Γουέλμπεκ (88' Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν).

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Χαρτ, Σαμπαλέτα, Κομπανί, Ντεμιτσέλις, Κλισί, Φερναντίνιο (77' Κολάροβ), Λάμπαρντ (46' Νασρί), Μίλνερ, Χεσούς Νάβας, Νταβίντ Σίλβα, Αγκουέρο (67' Τζέκο).

Τα γκολ: