Facebook Pixel Τα είδε όλα... μπλε η Γιουνάιτεντ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2014-09-21 17:23:00

Τα είδε όλα... μπλε η Γιουνάιτεντ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα είδε όλα... μπλε η Γιουνάιτεντ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτο κάζο υπέστη η Γιουνάιτεντ, η οποία έχασε με 5-3 από τη νεοφώτιστη Λέστερ παρόλο που προηγήθηκε με 3-1! Τεράστια έκπληξη και στο Λονδίνο όπου η Τότεναμ έχασε εντός από την Γούεστ Μπρόμιτς με 1-0.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ερχόμενη με φόρα από την πρώτη νίκη επί της Στόουκ άνοιξε το σκορ μόλις στο 13' με τον Φαν Πέρσι και τρία λεπτά αργότερα έκανε το 0-2 με εκπληκτική γκολάρα του Ντι Μαρία.

Η Λέστερ απάντησε άμεσα και στο 17' μείωσε με τον Ουγιόα ξαναμπαίνοντας στο ματς. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι "κόκκινοι διάβολοι" έδειξαν να καθαρίζουν την υπόθεση νίκη παίρνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στο 57' με τον Ερέρα να σκοράρει με όμορφο τακουνάκι.

Κάπου εκεί όμως άρχισε ο εφιάλτης των παικτών του Φαν Χάαλ... Στο 62' ο Νούτζεντ με πέναλτι έκανε το 2-3 για τις "αλεπούδες" και στο 64' ο Καμπιάσο έφερε το ματς στα ίσα με δυνατό αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή.

Η ψυχολογία του αγώνα είχε αλλάξει και αυτό φαινόταν στις κινήσεις των παικτών της Γιουνάιτεντ. Στο 79' ύστερα από απίστευτο λάθος στην μεσαία γραμμή ο Ντε Λατ έγινε κάτοχος της μπάλας, έβγαλε πανέμορφη ασίστ στον Βάρντι που έγραψε το 4-3 για την "τρελή" ανατροπή. Το κάζο της Γιουνάιτεντ ολοκληρώθηκε στο 83' όταν ο Ουγιόα εκτέλεσε έυστοχα νέο πέναλτι για το 5-3, πέναλτι που απέφερε και την αποβολή του Μπλάκετ.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία που η Γιουνάιτεντ καταφέρνει να χάσει αγώνα στον οποίο προηγήθηκε με δύο τέρματα διαφορά... Στο άλλο μεσημεριανό ματς είχαμε ακόμα μία έκπληξη, καθώς η Γουέστ Μπρόμιτς επικράτησε με 1-0 της Τότεναμ μέσα στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" με γκολ του Μόρισον στο 75'.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags