Σε ένα παιχνίδι όπου δεν θύμιζε σε τίποτα επίπεδο Premier League, η Νιούκαστλ πήρε σπουδαίο τρίποντο απέναντι σε μια Λίβερπουλ που παραπαίει και χρειάστηκε να περάσουν 40 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο για να κάνει το πρώτο της σουτ στο ματς!

Οι "κόκκινοι" είχαν την κατοχή στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά οι "ανθρακωρύχοι" δημιουργούσαν πιο εύκολα επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά στην εστία του Μινιολέ.

Σε μια από αυτές, η Νιούκαστλ κυκλοφόρησε με χαρακτηριστική ευκολία την μπάλα στην περιοχή της Λίβερπουλ και σκόραρε με τον Πέρεθ, ύστερα και από τραγικό λάθος του Μορένο που έστρωσε έτοιμο γκολ στον αντίπαλό του.

Μετά το 1-0 στο 73' το ματς άνοιξε, η Λίβερπουλ πίεσε, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που θα μπορούσαν να πετύχουν και δεύτερο γκολ, αφού έχασαν δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες.

Το σκορ δεν άλλαξε στα εναπομείναντα λεπτά, με την Νιούκαστλ να φτάνει σε πολύ μεγάλη νίκη μετά από αυτή μέσα στην έδρα της Τότεναμ και την Λίβερπουλ να εξακολουθεί να μην ικανοποιεί με τα μέχρι τώρα αποτελέσματά της.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Μεχντί Αμπέντ ξεκίνησε βασικός στον αγώνα, εξαργυρώνοντας τις καλές του εμφανίσεις.

Δείτε το γκολ: