Συγγνώμη από τη Γουέστ Μπρομ θέλησε να ζητήσει η Άστον Βίλα για την εισβολή των οπαδών της λίγο πριν τη λήξη της μεταξύ τους αναμέτρησης για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας, το απόγευμα του Σαββάτου στο «Βίλα Παρκ».
Οι «χωριάτες» νίκησαν 2-0 και προκρίθηκαν στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου, όμως το ματς ολοκληρώθηκε με «ντου» χιλιάδων ενθουσιασμένων οπαδών!
«Ο σύλλογος δεν επικροτεί την κίνηση των οπαδών. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι που ολοκληρώθηκε με αυτό τον τρόπο μια περήφανη μέρα και στιγμή για την ομάδα μας. Απογοήτευσαν τον σύλλογο αλλά και τους ίδιους τους εαυτούς τους. Θα θέλαμε να ζητήσουμε ειλικρινή συγγνώμη από την FA και τη Γουέστ Μπρομ, τον προπονητή της, Τόνι Πιούλις, το επιτελείο του και τους ποδοσφαιριστές του» ανέφερε η ανακοίνωση της Άστον Βίλα.
Δείτε ξανά στο παρακάτω βίντεο τι έγινε!
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο