Facebook Pixel «Μικρέ πρίγκιπα, έλα στην Γιουνάιτεντ!»
Ποδόσφαιρο
| 2011-05-25 15:52:00

«Μικρέ πρίγκιπα, έλα στην Γιουνάιτεντ!»

«Μικρέ πρίγκιπα, έλα στην Γιουνάιτεντ!»

Ο Πατρίς Εβρά συμβούλευσε τον Σαμίρ Νασρί της Αρσεναλ να πάρει μεταγραφή για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεν αν θέλει να κατακτήσει τίτλους!

Ο 23χρονος επιθετικός έχει «παγώσει» τις διαπραγματεύσεις με την Αρσεναλ για την επέκταση του συμβολαίου του, εξέλιξη που έχει φουντώσει τις φήμες για ενδεχόμενη μετακίνησή του στο «Ολντ Τράφορντ». O Εβρά, μιλώντας στην γαλλική εφημερίδα «Equipe», προέτρεψε τον συμπατριώτη του να έρθει με κλειστά μάτια στους «κόκκινους διαβόλους».

«Δεν γνωρίζω ότι θέλουμε τον Νασρί, αλλά πρέπει να ξέρει ότι, αν έρθει, θα πρέπει να συνειδητοποιήσει πως στην Γιουνάιτεντ δεν υπάρχει περιθώριο για λάθη. Κάθε χρόνο παίζουμε για να κατακτήσουμε τίτλους, αυτή είναι η νοοτροπία της ομάδας. Σε αυτό το σύλλογο είναι σίγουρο πως θα κατακτήσεις τίτλους. Είμαι στην Μάντσεστερ 5 χρόνια και πραγματικά δεν είμαι σίγουρος πόσους τίτλους έχω κατακτήσει, νομίζω 13 ή 15», δήλωσε ο Εβρά.

Στην συνέχεια, απευθυνόμενος στον Νασρί με το προσωνύμιο του, του είπε: «Μικρέ πρίγκιπα, αν θέλεις να γίνει βασιλιάς, πρέπει να έρθεις μαζί μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags