Facebook Pixel Ζοσέ, τρία και λίγα ήταν...
Ποδόσφαιρο
| 2015-10-03 21:39:00

Ζοσέ, τρία και λίγα ήταν...

Ζοσέ, τρία και λίγα ήταν...

Η παραπαίουσα πρωταθλήτρια Τσέλσι έχασε καθαρά και δίκαια με 1-3 από τη Σάουθαμπτον στο "Στάμφορντ Μπριτζ", με τον κόσμο να αποδοκιμάζει...

Η κατρακύλα της Τσέλσι συνεχίζεται: παρά το γεγονός πως προηγήθηκε με σκορ 1-0, δέχτηκε 3 γκολ από την Σαουθάμπτον, έχασε 1-3 και βρίσκεται μόλις και μετά βίας πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Παρά το γεγονός πως οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν, στο σημερινό ματς κόντρα στην Σαουθάμπτονστο «Στάνφορντ Μπριτζ», στο 10΄ μ΄ ακόμα ένα εκπληκτικό χτύπημα φάουλ του Γουίλιαν, αντί να πάρουν ώθηση και να πιουν, επιτέλους, νερό, οδηγήθηκαν σε παρατεταμένη ποδοσφαιρική ξηρασία: 1-1 στο 44΄ ο Ντέηβις με ωραίο τελείωμα και, στο δεύτερο, ήρθε η απόλυτη τραγωδία που θύμιζε σε όλα αρχαιοελληνική.

Στο 57΄ ο Φαλκάο πέφτει στο έδαφος σε μια φάση που στην κανονική ροή έμοιαζε με καραμπινάτο πέναλτι, αλλά στο ριπλέι φαίνεται καθαρά πως ο Κολομβιανός κάνει θέατρο ικανό για να του δώσει ένα εισιτήριο στο Εθνικό και τρία λεπτά αργότερα ο Μανέ κάνει το 1-2.

Πριν προλάβει να συνέλθει από το «χαστούκι» η Τσέλσι, ο Πελέ στο 72΄ έβαλε οριστική ταφόπλακα στα όποια όνειρα περί επιστροφής στο ματς των περσινών τιτλούχων, καθώς με ωραίο τελείωμα «έγραψε» το 1-3, στέλνοντας την ψυχολογία του Ρόμαν Αμπράμοβιτς στο...πυρ το κατώτερο.

Πηγή: sdna.gr 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags