Οι χιλιάδες οπαδοί των «κόκκινων διαβόλων» δεν πτοήθηκαν από τις κακές καιρικές συνθήκες και αποθέωσαν τους παίκτες του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, αλλά και τον ίδιο τον Σκωτσέζο τεχνικό, για τη σεζόν που πέρασε.
Οι υπεύθυνοι της ομάδας, προπονητές και ποδοσφαιριστές, είχαν επιβιβαστεί σε ένα ανοικτό λεωφορείο, με το οποίο έκαναν το γύρο της πόλης για το πρωτάθλημα που κατέκτησαν.
Το «παρών» στους εορτασμούς της ομάδας, έδωσε και ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, παρά τις φήμες ότι θα κρατούσε …μανιάτικο τον αποκλεισμό του από την αποστολή για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.
Eμφανίστηκε ιδιαίτερα «κουμπωμένος» πάνω στο πούλμαν που μετέφερε την ομάδα, ενώ οι φήμες για αποχώρησή του το ερχόμενο καλοκαίρι οργιάζουν.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο