Το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Έβερτον τον Ιανουάριο, αν δεν ξανά πάρει θέση βασικού ή δεν αυξήσει τα λεπτά συμμετοχής του, θα σκεφτεί ο Κέβιν Μιραλάς, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

«Δεν είναι εύκολο για μένα να ζω μια τέτοια κατάσταση, αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Δεν σκέφτομαι πως θα χάσω την θέση μου στην εθνική, όμως αν δεν αλλάξει κάτι έως τον Ιανουάριο θα ασκήσω ερωτήσεις και θα σκεφτώ να αποχωρήσω.

Αυτό που θέλω πάνω απ' όλα είναι να παίζω για τον σύλλογό μου. Δεν ζητάω μεταγραφή. Κρατάω το ενδεχόμενο να μείνω στην Έβερτον. Είμαι ομαδικός παίκτης και θέλω να μου δίνεται η ευκαιρία να το αποδεικνύω. Είχα μιλήσει για το θέμα με τον Μαρτίνεθ. Ήμουν τιμωρημένος για τρία παιχνίδια τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο και όταν επέστρεψα η ομάδα είχε βρει τα πατήματά της. Αυτό δεν με βοήθησε καθόλου και βρέθηκα σε μια περίπλοκη κατάσταση» δήλωσε.

Ο Βέλγος εξτρέμ έχει αγωνιστεί μόλις μία φορά στην αρχική ενδεκάδα στο πρωτάθλημα, τον περασμένο Αύγουστο απέναντι στην Γουόρφοντ, και δεν έχει καταφέρει να πάρει πολλά λεπτά συμμετοχής ούτε ερχόμενος από τον πάγκο μετρώντας συνολικά 193' και έξι συμμετοχές.

Θυμίζουμε πως ο Μιραλάς και το φετινό καλοκαίρι απασχόλησε τον Ολυμπιακό, καθώς το όνομα του «έπαιξε» αρκετά στον ερυθρόλευκο Τύπο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Προκλητικός Κλάους σε άγριο πέσιμο ΠΑΟΚτσήδων!