Facebook Pixel Είναι δυνατόν; Εξωπραγματικός όρος από Ρανιέρι στη Λέστερ!
Ποδόσφαιρο
| 2015-12-16 12:06:00

Είναι δυνατόν; Εξωπραγματικός όρος από Ρανιέρι στη Λέστερ!

Είναι δυνατόν; Εξωπραγματικός όρος από Ρανιέρι στη Λέστερ!

Μεγάλος μάγκας ο Κλαούντιο Ρανιέρι που έχει πρώτη σε ολόκληρη την Αγγλία την Λέστερ. Τι απίστευτο όρο έχει βάλει στο συμβόλαιό του με τις "αλεπούδες"; Δεν θα το πιστεύετε...

Η φοβερή Λέστερ πετάει φέτος στην Πρέμιερ Λιγκ, ούσα μόνη πρώτη μετά από 16 αγωνιστικές και φυσικά όλο αυτό το κατόρθωμα είναι έργο του πρώην τεχνικού της Εθνικής Ελλάδας.

Ο Ρανιέρι έχει καταφέρει απίστευτα πράγματα μέχρι στιγμής με τις "αλεπούδες", οι οποίες μετρούν μόλις μία ήττα στο πρωτάθλημα!

Ο Ιταλός τεχνικός κάνει... μαγικά στην Αγγλία, αλλά μαγικά κάνει και εκτός αγωνιστικών χώρων, καθώς έχει βάλει έναν πλουσιοπάροχο όρο στο συμβόλαιό του με την Λέστερ, που κανείς δεν θα περίμενε.

Συγκεκριμένα, ο Ρανιέρι θα λάβει 100.000 λίρες για κάθε θέση πάνω από την 18η που θα τερματίσει η Λέστερ, κάτι που σημαίνει ότι αν τελείωνε τώρα το πρωτάθλημα με τις "αλεπούδες" πρώτες, τότε ο Ιταλός θα έπαιρνε 1.700.000 λίρες, χώρια το συμβόλαιο!

Βέβαια και πρώτη να μην τερματίσει η Λέστερ πάλι θα πάρει πολλά χρήματα ο Ιταλός που με αυτό τον όρο δείχνει πως εξ' αρχής πίστευε σε μια δυνατή πορεία με τη νέα του ομάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags