Facebook Pixel Αυτός θα είναι η απάντηση του Αμπράμοβιτς στους ανταγωνιστές του!!
Ποδόσφαιρο
| 2016-02-10 21:20:00

Αυτός θα είναι η απάντηση του Αμπράμοβιτς στους ανταγωνιστές του!!

Αυτός θα είναι η απάντηση του Αμπράμοβιτς στους ανταγωνιστές του!!

Ο μεγάλος στόχος του Ρώσου που θα φέρει τα πάνω κάτω στη Πρέμιερ! 

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε θα είναι η απάντηση της Τσέλσι στις κινήσεις των αντιπάλων της στη Πρέμιερ Λιγκ. Πέντε χρόνια τώρα έχει δώσει και με το παραπάνω τα διαπιστευτήρια τουμε την Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς έχει καταφέρει να σπάσει το δίπολο Ρεάλ - Μπαρστελόνα και να προβληματίσει τους δυο “κολοσσούς” του Ισπανικού πρωταθλήματος. Είναι από τα πιο “καυτά” ονόματα της προπονητικής και αποτελεί πλέον αποτελεί τον Νο. 1 στόχο του Αμπράμοβιτς, για να ξεπεράσει τον... χωρισμό του από τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα “Confidencial”, ο Ρώσος μεγιστάνας έχει βάλει στο στόχαστρο τον Σιμεόνε αρκετούς μήνες νωρίτερα, πριν ακόμα φύγει ο Μουρίνιο. Όταν λοιπόν ρώτησε τους άμεσους συνεργάτες του σε ένα από τα διοικητικά συμβούλια ποιος έπρεπε να είναι ο αντικαταστάτης του Πορτογάλου σε περίπτωση αλλαγής προπονητή, η απάντηση ήταν ομόφωνη: “Ο Ντιέγκο Σιμεόνε". Από τότε είναι στα υπ' όψιν των “Μπλε” που τσεκάρουν κάθε κίνηση και λεπτομέρεια σχετική με αυτόν.

Ο Αργεντινός προπονητής που είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος της Πριμέρα Ντιβιζιόν, αναμένεται να ζητήσει αμοιβές ανάλογες των Γκουαρδιόλα, Κλοπ και (ίσως) Μουρίνιο, δηλαδή πάνω από 15 εκατ. ευρώ το χρόνο. Τα χρήματα ποτέ όμως δεν ήταν το πρόβλημα για την Τσέλσι. Τέλος αμφιβολίες εγείρονται για το πόσο είναι σε θέση να συνηθίσει σε μια χώρα μια διαφορετική γλώσσα και κουλτούρα από Αργεντινή, Ιταλία και Ισπανία που έχει εργαστεί ως τώρα. Εντύπωση κάνει το γεγονός πως ο Σιμεόνε φαίνεται να κάνει ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών τους τελευταίους μήνες. Ίσως τελικά να υπάρχει και φωτιά εκτός από...καπνό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags