Facebook Pixel Παραμύθι και με πέναλτι στο 94'! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2016-04-17 17:25:00

Παραμύθι και με πέναλτι στο 94'! (ΒΙΝΤΕΟ)

Παραμύθι και με πέναλτι στο 94'! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Λέστερ έμεινε με δέκα παίκτες και πίσω στο σκορ στο 86', αλλά με πέναλτι στο 94' κατάφερε να μην χάσει από την Γουέστ Χαμ (2-2) και να πάει την διαφορά από την Τότεναμ στο +8!

Το ματς ξεκίνησε με μια μεγάλη ευκαιρία για την Γουέστ Χαμ μόλις στο 2ο λεπτό. Ο Κουγιατέ έπιασε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Παγιέτ, αλλά η μπάλα χτύπησε πρώτα στο αριστερό και μετά στο δεξί δοκάρι του Σμάιχελ. Στο 10' απείλησε με κεφαλιά του Χουτ η Λέστερ και στο 18' κατάφερε να ανοίξει το σκορ με σκόρερ ξανά τον Τζέιμι Βάρντι.

Η Λέστερ έφυγε στην αντεπίθεση, η μπάλα έφτασε σε Μαχρέζ και Καντέ και μετά στον Βάρντι, που με όμορφο πλασέ έκανε το 1-0 για την ομάδα του Ρανιέρι. Οι γηπεδούχοι κρατούσαν άνετα το προβάδισμα και στο δεύτερο ημίχρονο μέχρι να έρθει η φάση του 56' για να τα αλλάξει όλα.

Ο Βάρντι έπεσε μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή του ματς να σφυρίζει "θέατρο" του Άγγλου και να τον τιμωρεί με κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη), αφήνοντας την Λέστερ με 10 παίκτες. Όπως ήταν λογικό, αυτή η εξέλιξη έφερε τα πάνω - κάτω, καθώς η Γουέστ Χαμ πήρε την πρωτοβουλία και έπειτα από πολλή πίεση κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα στο 84' με πέναλτι του Κάρολ.

Πάντως, από το ριπλέι φαίνεται πως η απόφαση του διαιτητή είναι λίγο υπερβολική. Στην συνέχεια τα "σφυριά" έκαναν την ολική ανατροπή, καθώς στο 86' ο Κρέσγουελ με εκπληκτικό σουτ νίκησε τον Σμάιχελ για το 1-2. Κι όμως η εφτάψυχη Λέστερ δεν είχε πει την τελευταία της λέξη.

Στο 93' κέρδισε πέναλτι που κι αυτό φαίνεται να μην είναι, με τον Ουγιόα να το εκτελεί εύστοχα στο 94' και να δίνει τον βαθμό στην Λέστερ, σε ένα ματς που έδειχνε χαμένο. Έτσι, με αυτή την ισοπαλία η ομάδα του Ρανιέρι απέφυγε τα χειρότερα, συνέχισε την παραμυθένια πορεία της προς τον τίτλο, φθάνοντας στο +8 την διαφορά από την δεύτερη Τότεναμ, η οποία παίζει αύριο εκτός έδρας με την Στόουκ.

Όσο για το πρόγραμμα της Λέστερ από εδώ και πέρα... Οι "αλεπούδες" έχουν ματς εντός με την Σουόνσι, μετά πάνε στο "Ολντ Τράφορντ" για αγώνα με την Μάντσεστερ, μετά ξανά αγώνα εντός με την Έβερτον και τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζουν την Τσέλσι στο Λονδίνο.

Στο άλλο απογευματινό ματς η Λίβερπουλ νίκησε εύκολα με 2-1 εκτός έδρας την Μπόρνμουθ, με τους Φιρμίνο και Στάριτζ να χρίζονται σκόρερ.

Δείτε τα γκολ του Λέστερ-Γουέστ Χαμ και του Μπόρνμουθ-Λίβερπουλ:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags