Facebook Pixel Έτσι... απλά η Λίβερπουλ στην κορυφή! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2016-11-06 19:15:00

Έτσι... απλά η Λίβερπουλ στην κορυφή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έτσι... απλά η Λίβερπουλ στην κορυφή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Λίβερπουλ εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις ισοπαλίες των Σίτι και Άρσεναλ και με εμφάνιση... πρωταθλήτριας διέλυσε με 6-1 την Γουότφορντ στο "Άνφιλντ" και ανέβηκε μόνη πρώτη στην κορυφή της Πρέμιερ!

Οι "κόκκινοι" του Γιούργκεν Κλοπ είχαν μία και μοναδική δουλειά να κάνουν ξέροντας για τις ισοπαλίες των Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι απέναντι σε Τότεναμ και Μίντλεσμπρο, αντίστοιχα. Και την έφεραν εις πέρας με τον πιο εμφατικό τρόπο.

Επικράτησαν με 6-1 της άμοιρης Γουότφορντ και πέρασαν μόνοι πρώτοι στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ, έναν βαθμό μπροστά από την Τσέλσι και δύο από Άρσεναλ και Σίτι. 

Μανέ (27'), Κοουτίνιο (30') και Τσαν (43') σκόραραν για την Λίβερπουλ στο πρώτο ημίχρονο, που δε σταμάτησε και σημείωσε άλλα τρία τέρματα στο δεύτερο με τους Φιρμίνο (57'), Μανέ (60') και Βαϊνάλντουμ (91'), ενω στο 75' είχε μειώσει προσωρινά ο Γιάνμαατ για την Γουότφορντ.

Στο άλλο απογευματινό ματς η Χαλ επικράτησε με 2-1 της Σαουθάμπτον με σπουδαία ανατροπή, με γκολ των Σνόντγκρας (61') και Ντόσον (63'). Ο Όστιν είχε ανοίξει το σκορ για τους "Άγιους" στο 6' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Δείτε τα γκολ του αγώνα στο "Άνφιλντ":

Ливерпуль - Уотфорд 6:1. Обзор матча. Англия. Премьер-лига 2016/17. 11 тур. от GOALTIME - ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags