Ο βραζιλιάνικος σύλλογος δεν πτοείται από την εμπλοκή της «Μεγάλης Κυρίας», αφού βασίζεται στην επιμονή του Αργεντινού επιθετικού να αγωνισθεί σε ομάδα της πατρίδας του ή στην Βραζιλία, προκειμένου να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του.

Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις του προέδρου της Κορίνθιανς, Αντρές Σάντσες, ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να καταθέσει βελτιωμένη πρόταση για τον Τέβες, ενώ τόνισε πως παραμένει αισιόδοξος σχετικά με την εξέλιξη της υπόθεσης.

«Δεν έχει αλλάξει κάτι. Πρέπει να αποφασίσουν αν θα μας τον πουλήσουν ή όχι. Έχουν πρόταση 52 εκ ευρώ από τη Γιουβέντους όμως ο παίκτης δεν θέλει να παραμείνει στην Ευρώπη. Συνεχίζω να ονειρεύομαι. Ακόμη και εγώ εντυπωσιάστηκα με την πρόταση που έκανα. Αν ήμουν πρόεδρος σε μία ομάδα δεν θα ήθελα να χάσω τον Τέβες, όμως η επιθυμία του παίκτη είναι πολύ σημαντική. Αν κάποιος θέλει να φύγει, πρέπει να φύγει. Η πρότασή μας θα παραμείνει σε ισχύ μέχρι Γενάρη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στο τέλος, έκανε και μία πρόβλεψη: «Μέσα σε 3-4 χρόνια το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα θα είναι από τα πλουσιότερα στον κόσμο και η Κορίνθιανς μία από τις πιο πλούσιες ομάδες».