Facebook Pixel Εύκολα για Λίβερπουλ, δύσκολα για Βενγκέρ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2011-08-20 17:00:00

Εύκολα για Λίβερπουλ, δύσκολα για Βενγκέρ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Εύκολα για Λίβερπουλ, δύσκολα για Βενγκέρ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Λίβερπουλ πέρασε με σχετική ευκολία από την έδρα της Άρσεναλ (2-0) και οι μουρμούρες για τον Αρσέν Βενγκέρ θα αρχίσουν να αυξάνουν επικίνδυνα. Α ρε Σεσκ, πόσο της λείπεις;

Ο Αλσατός τεχνικός έχει μπει ήδη στο μάτι των οπαδών των "κανονιέρηδων" μετά τις αποφάσεις του στα μεταγραφικά και αν δεν καταφέρει να αποδείξει ότι η ομάδα του μπορεί (και χωρίς τον Φάμπρεγας κυρίως) να παίξει την μπάλα που έπαιζε τότε ο κλοιός θα σφίξει περισσότερο.

Το αγωνιστικό ξεκίνημα, πάντως, της Άρσεναλ δεν τον βοηθάει καθόλου αφού παραμένει χωρίς νίκη τις πρώτες δύο αγωνιστικές. Η ήττα που έρχεται τώρα από τη Λίβερπουλ μέσα στο σπίτι των Λονδρέζων ήταν με κάτω τα χέρια.

Το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε μετά την αποβολή του Φρίμπονγκ (70'), ο οποίος είναι ένα από τα νέα ταλεντάκια του Βενγκέρ στη μεσαία γραμμή για να καλυφθεί το κενό του Σεσκ. Δύσκολα πράγματα...

Η Λίβερπουλ, που δείχνει φέτος πιο δουλεμένη ομάδα, πήρε τα ηνία του αγώνα και με την είσοδο του Μειρέλες (έφτιαξε τα δύο γκολ) κατάφερε να κερδίσει με 2-0 χάρη στα τέρματα των Ράμσει (78', αυτ.) και Σουάρεζ (90').

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags