Facebook Pixel «Ταπεινώθηκα, αλλά δεν παραιτούμαι!»
Ποδόσφαιρο
| 2011-08-28 22:11:00

«Ταπεινώθηκα, αλλά δεν παραιτούμαι!»

«Ταπεινώθηκα, αλλά δεν παραιτούμαι!»

Ξεκάθαρος ήταν ο Αρσέν Βενγκέρ μετά την ήττα της Άρσεναλ με 8-2 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τονίζοντας πως δεν παραιτείται, ενώ ανέφερε πως η ομάδα του θα κάνει μεταγραφές, με παίκτες που θα κάνουν την διαφορά.

«Μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι, που ήταν ξεχωριστό, αφού επρόκειτο για ντέρμπι και ένα τέτοιο αποτέλεσμα, τα λόγια είναι περιττά και είναι πολύ δύσκολο να μιλήσεις. Έχουμε αρκετά προβλήματα που καλούμαστε να λύσουμε και δεν είναι η κατάλληλη ώρα να σκορπάμε λόγια» ανέφερε αρχικά ο προπονητής των «κανονιέρηδων» και συνέχισε: «Νιώθεις ταπεινωμένος όταν δέχεσαι 8 γκολ. Η μέρα ήταν χάλια για εμάς».

Όταν ρωτήθηκε αν η παραίτηση βρίσκεται στο πίσω μέρος του μυαλού του, σχολίασε: «Πιστεύω ότι έχουμε λίγο χρόνο μέχρι το επόμενο παιχνίδι. Όχι, δεν πρόκειται να παραιτηθώ. Ξέρω ότι στην Αγγλία όταν χάνεις ένα παιχνίδι, οι μεταγραφές είναι πάντα η λύση. Δεν είχαμε 8 παίκτες στη διάθεσή μας σήμερα. Οποιοσδήποτε θα υπέφερε αν του έλειπαν 8 παίκτες».

«Η αλήθεια είναι ότι είχαμε πάρα πολλές απουσίες στο παιχνίδι με τη Γιουνάιτεντ, αλλά έπρεπε να ανταπεξέλθουμε. Κουραστήκαμε πολύ στο δεύτερο ημίχρονο. Καταρρεύσαμε… Η Γιουνάιτεντ είναι ομάδα με τεράστια κλάση και όταν ανοιχτήκαμε, μας τιμώρησαν».

Όσον αφορά τις μεταγραφές της Άρσεναλ τόνισε: «Καταρχήν, όλα όσα έχουν γραφτεί για τον Μικέλ Αρτέτα, είναι ψευδή. Η αλήθεια είναι ότι βρισκόμαστε πολύ κοντά στην απόκτηση ενός επιθετικού, ενώ αναζητούμε λύσεις για την άμυνα και τη μεσαία γραμμή. Επαναλαμβάνω πως είμαι θετικός στη διάθεση χρημάτων για να γίνουν σημαντικές μεταγραφές, αλλά θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές που θα έρθουν να έχουν αποδείξει ότι μπορούν να κάνουν τη διαφορά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags