Facebook Pixel Στηρίζει Βενγκέρ ο Φέργκιουσον!
Ποδόσφαιρο
| 2011-08-28 23:06:00

Στηρίζει Βενγκέρ ο Φέργκιουσον!

Στηρίζει Βενγκέρ ο Φέργκιουσον!

Μπορεί στα ντέρμπι να είναι αντίπαλοι, ωστόσο μετά το τέλος του αγώνα είναι συνάδελφοι. Ο λόγος για τους Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και Αρσέν Βενγκέρ, καθώς μετά τη νίκη της Μάντσεστερ με 8-2 κόντρα στην Άρσεναλ, ο πρώτος μίλησε για άδικη κριτική στον Αλσατό τεχνικό.

«Ήταν έκπληξη, γιατί όποτε παίζεις με την Άρσεναλ περιμένεις δύσκολο παιχνίδι. Η Άρσεναλ είναι αποδυναμωμένη, όμως είναι ακόμη ικανή. Ήμασταν επιπόλαιοι κάποιες στιγμές και έχασαν ευκαιρίες, γιατί διαθέτουν μεγάλη ποιότητα από τη μέση και μπροστά. Σε γενικές γραμμές, όμως, είμαι πολύ ικανοποιημένος που κρατήσαμε την εμφάνισή μας σε πολύ υψηλά επίπεδα», δήλωσε αρχικά ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε για τον προπονητή της Άρσεναλ.

«Πιστεύω ότι είναι άδικο να τον κριτικάρουμε με αυτόν τον τρόπο. Η δουλειά που έχει κάνει στην Άρσεναλ και η φιλοσοφία που έχει περάσει έχουν προσφέρει στην Άρσεναλ θέαμα και πολύ ποιοτικούς παίκτες. Οι άνθρωποι ξεχνούν αυτά τα πράγματα. Ζούμε σε έναν κυνικό κόσμο και όταν χάνεις μερικά παιχνίδια, οι δικαστές βγαίνουν στην επιφάνεια», κατέληξε ο Φέργκιουσον.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags