Άρσεναλ – Premier League: Μία ακόμα μετριότατη εμφάνιση πραγματοποίησε η Άρσεναλ, η οποία πέταξε δύο βαθμούς στην έδρα της Μπράιτον, μένοντας στο 1-1 στην φετινή Boxing Day.
Οι «κανονιέρηδες» ξεκίνησαν ιδανικά και ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ έφτασε στα 13 τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα, όταν στο 7ο λεπτό με δεξί σουτ νίκησε τον Ράιαν για το 1-0. Το γκολ αυτό όμως δεν αρκούσε στην ομάδα της Άρσεναλ, η οποία λόγω μίας απίστευτης γκάφας, δέχθηκε την ισοφάριση πριν φύγει το ημίχρονο.
Στο 35’ συγκεκριμένα, μετά από εκτέλεση κόρνερ των φιλοξενούμενων, η μπάλα πέρασε απ’ όλους, μεταφέρθηκε αριστερά, ο Πρέπερ έστειλε μπροστά για τον Λοκάντια, ο οποίος με τη λάθος κεφαλιά του Λιχστάινερ κατάφερε να περάσει τον Λένο που βγήκε μάταια και η Μπράιτον έγραψε το 1-1!
Αυτό το σκορ έμεινε μέχρι το φινάλε, καθώς στο δεύτερο 45λεπτο η Άρσεναλ μπορεί να είχε την κατοχή, όμως δεν απειλούσε, σε αντίθεση με την Μπράιτον που ήταν… φωτιά στις αντεπιθέσεις.
Γιορτινή γκέλα για την Άρσεναλ με απίστευτη γκάφα στην άμυνα (ΒΙΝΤΕΟ)
Sportdog Team
| 26/12/18 - 21:25
Οι «κανονιέρηδες» έμειναν στο 1-1 εκτός έδρας με την Μπράιτον.