Facebook Pixel "Ο Ρούνεϊ ξεπερνάει τον Μέσι!"
Ποδόσφαιρο
| 2011-09-18 12:47:00

"Ο Ρούνεϊ ξεπερνάει τον Μέσι!"

"Ο Ρούνεϊ ξεπερνάει τον Μέσι!"

Ο Γουέιν Ρούνεϊ κατέχει την παρούσα χρονική στιγμή τον τίτλο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή στον κόσμο, σύμφωνα με τον Ρόμπι Φάουελ, τονίζοντας πως ο Λιονέλ Μέσι δεν είναι σε φόρμα!

"Ο Γουέιν Ρούνεϊ είναι ο καλύτερος παίκτης την παρούσα χρονική στιγμή. Ξέρω ότι ο Λιονέλ Μέσι δεν… πιάνεται τις τελευταίες δύο-τρεις σεζόν, αλλά βάσει της τωρινής φόρμας τους δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλος τόσο ολοκληρωμένος όσο ο Ρούνεϊ", δήλωσε ο 36χρονος πρώην φορ της Λίβερπουλ στη "Sunday Mirror" και πρόσθεσε:

"Ο Γουέιν έχει δώσει νέο νόημα στο ρόλο του κεντρικού επιθετικού. Όχι μόνο σκοράρει με έναν απίστευτο ρυθμό, αλλά γυρίζει και πολύ πίσω για να καθοδηγήσει το παιχνίδι της ομάδας του. Ο Μέσι δεν είναι ίδιου στυλ ποδοσφαιριστής. Μπαίνει και βγαίνει στην εξέλιξη ενός αγώνα. Κερδίζει παιχνίδια από ξεσπάσματα ατομικής ιδιοφυΐας. Ο Ρούνεϊ είναι πάντα μέσα στο παιχνίδι. Όλο το παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περνάει από τα πόδια του. Είναι εντελώς αναντικατάστατος. Νομίζω ότι ο Άλεξ Φέργκιουσον το ξέρει επίσης. Γι’ αυτό άλλωστε προσπάθησε και τόσο πολύ για να τον κρατήσει στο Ολντ Τράφορντ".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags