Facebook Pixel "Ο Ρόμπιν δεν είναι από τη Βαρκελώνη!"
Ποδόσφαιρο
| 2011-09-26 07:59:00

"Ο Ρόμπιν δεν είναι από τη Βαρκελώνη!"

"Ο Ρόμπιν δεν είναι από τη Βαρκελώνη!"

Ο Αρσέν Βενγκέρ σύγκρινε τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι με τον Λιονέλ Μέσι και διαπίστωσε ομοιότητες στον τρόπο του παιχνιδιού τους! Μάλιστα, είναι σίγουρος πως ο Ολλανδός επιθετικός δεν θα φύγει ποτέ από την Άρσεναλ...

"Βλέπω ομοιότητες στη θέση και στον τρόπο που αγωνίζονται με τον Μέσι. Έρχεται από πίσω, αλλά του αρέσει να παίζει και κατά μέτωπο. Όπως και ο Μέσι δεν παίζει σαν ένας καθαρόαιμος φορ, αλλά αν παρακολουθήσετε την κίνηση του γύρω από την περιοχή, είναι πολύ έξυπνος και κάνει συνεχώς διαγώνιες κινήσεις", είπε αρχικά ο τεχνικος της Άρσεναλ και πρόσθεσε:

"Πάντα πίστευα ότι το πρώτο άγγιγμα του ήταν τόσο καλό που μπορεί να κάνει τη διαφορά ακόμη και σε μικρό χώρο. Έχει ωριμάσει από το παιδί που ήταν λίγο συναισθηματικά παρορμητικό. Ήταν δύσκολο να προβλεφθεί, αλλά είναι ευφυής, ακούει στις συμβουλές και έχει εξελιχθεί αρκετά". 

"Αν ήσασταν στη θέση του Ρόμπιν και βλέπατε τον Νασρί και τον Φάμπρεγας να φεύγουν φυσικά και θα ανησυχούσατε. Αλλά τον βλέπετε αυτόν να φεύγει; Όχι, πραγματικά δεν πιστεύω κάτι τέτοιο. Ο Ρόμπιν δεν είναι από τη Βαρκελώνη!", κατέληξε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags