Facebook Pixel Απίστευτη τροπή με Τέβες!
Ποδόσφαιρο
| 2011-09-30 11:07:00

Απίστευτη τροπή με Τέβες!

Απίστευτη τροπή με Τέβες!

Σαν να συνωμότησε το σύμπαν για να βγει το πειθαρχικό παράπτωμα του Κάρλος Τέβες υπέρ του, μοιάζουν τα τελευταία γεγονότα στη Μάντσεστερ Σίτι με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι να βρίσκεται πλέον σε πολύ δύσκολη θέση.

Η κατηγορία

Ο Ιταλός τεχνικός κατηγόρησε τον Κάρλος Τέβες για άρνηση να σηκωθεί για ζέσταμα και να περάσει ως αλλαγή στο ματς κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου στη δεύτερη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Άρνηση

Το παράπτωμα αυτό θα μπορούσε να επιφέρει τις σκληρότερες των ποινών και ενώ αρχικά, εμμέσως, ο Αργεντινός το παραδέχτηκε τονίζοντας ότι δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση στη συνέχεια μιλώντας με το δικηγόρο του, άλλαξε τροπάριο και τονίζει αθώος. Ότι υπήρξε κάποια παρεξήγηση και λάθος συνεννόηση στον πάγκο και ότι εν τέλει σηκώθηκε για ζέσταμα!

Η θέση της διοίκησης

Η διοίκηση των «πολιτών» με τον Μαντσίνι έξαλλο να ωρύεται για παραδειγματική τιμωρία του παίκτη, αποφάσισε να τον θέσει σε μία μορφή διαθεσιμότητας δύο εβδομάδων και να διεξάγει έρευνα για την υπόθεση. Ακόμη κι αυτό θεωρήθηκε ένα μικρό είδος αδειάσματος στον Μαντσίνι, αφού τον έκανε να καταλάβει ότι παρά είναι σημαντικό περιουσιακό στοιχείο για την ομάδα ο περσινός MVP της.

Η υποστήριξη των παικτών

Ο Τέβες αποτελεί μία αγαπητή φιγούρα μέσα στα αποδυτήρια. Με τον ηγετικό χαρακτήρα και το περιβραχιόνιο στο χέρι πέρυσι οδήγησε τους συμπαίκτες του στην κατάκτηση του κυπέλλου Αγγλίας και στην έξοδο του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι συμπαίκτες του στέκονται έτσι στο πλευρό του στη διαμάχη με τον Μαντσίνι. Δεν είναι μόνο που ο παλιός Ζαμπαλέτα και ο νέος Αγουέρο ευχήθηκαν να επιστρέψει σύντομα κοντά τους, δεν είναι που μέχρι και ο Πολ Σκόουλς του έδωσε κάποια δίκια. Είναι που έχουν συνεννοηθεί όλοι όσοι κάθονταν στον πάγκο, μόλις κληθούν από τη διοίκηση να καταθέσουν για το περιστατικό, να δηλώσουν ότι κανείς τους δεν άκουσε τον Τέβες να αρνείται ή να λέει κάτι άσεμνο στον Μαντσίνι!

Το αποτέλεσμα!

Ο Κάρλος Τέβες ξαφνικά βρίσκεται σε θέση ισχύος να πετύχει το στόχο του, δηλαδή την αποχώρησή του από την ομάδα. Με τον Μαντσίνι να μην τον υπολογίζει και τη διοίκηση να κρατά τις ισορροπίες για να μη χάσει προπονητή και χρήματα, τα πράγματα δείχνουν ότι πάμε για Ιανουάριο όπου ο Τέβες θα βγει στο σφυρί, με την τιμή του από 45 εκ λίρες να κάνει τεράστια βουτιά κοντά στις 20 εκ λίρες!

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags