Facebook Pixel Απόφαση που θυμίζει... Ελλάδα από τους Άγγλους! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2011-10-05 00:45:00

Απόφαση που θυμίζει... Ελλάδα από τους Άγγλους! (ΒΙΝΤΕΟ)

Απόφαση που θυμίζει... Ελλάδα από τους Άγγλους! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ποδοσφαιρική δικαιοσύνη στην Αγγλία γνωρίζουμε πως δεν χαρίζεται σε κανέναν. Ωστόσο, οι Άγγλοι δικαστές πήραν μία απόφαση που θυμίζει... Ελλάδα, αναφορικά με την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε ο άσος της Έβερτον, Τζακ Ρόντγουελ, στο ντέρμπι με την Λίβερπουλ.

Η ιστορία έχει ως εξής: Οι "εφοπλιστές" μετά την λήξη του αγώνα άσκησαν έφεση για την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε ο ποδοσφαιριστής τους, για το μαρκάρισμα που έκανε πάνω στον Λουίς Σουάρες της Λίβερπουλ (όπως δείχνει το βίντεο δεν υπάρχει κανένα φάουλ και φυσικά καμία κόκκινη).

Η επιτροπή εφέσεων της FA εξέτασε το επίμαχο βίντεο και απεφάνθη ότι μαρκάρισμα για κόκκινη κάρτα δεν υπήρξε, την πήρε πίσω, όπως και την ποινή των τριών αγωνιστικών. Που είναι το παράλογο; Διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβετε...

Η FA μπορεί να δικαίωσε την Έβερτον, πήρε πίσω την κόκκινη του παίκτη, ωστόσο, δεν είπε λέξη για την τύχη του ματς και τους τρεις βαθμούς που παρέμειναν στη Λίβερπουλ. Και αυτό το λέμε γιατί, μετά την αποβολή του Ρόντγουελ, οι "κόκκινοι" πέτυχαν 2 γκολ, με τον Κένι Νταλγκλίς να παραδέχεται πως η αποβολή έπαιξε σημαίνοντα ρόλο στην εξέλιξη της αναμέτρησης.

«Αν και καλωσορίζουμε την απόφαση της επιτροπής εφέσεων, συνιστά μικρή παρηγοριά στους 37.000 Evertonians που γέμισαν το Γκούντισον το Σάββατο και είδαν την ομάδα τους να χάνει 2-0», ανέφερε μετά την ανακοίνωση της απόφασης ο εκτελεστικός διευθυντής των «ζαχαρωτών», Ρόμπερτ Ελστόουν.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags