Ολυμπιακός – Γουλβς: Μπορεί τα πάντα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο να έχουν… παγώσει λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού, ωστόσο στην UEFA επιθυμούν να επιστρέψουν οι ομάδες σιγά – σιγά σε αγωνιστικούς ρυθμούς, ώστε να τελειώσουν και τα πρωταθλήματα.

Προτεραιότητα μάλιστα είναι να κλείσουν όλες οι εκρεμμότητες στις εγχώριες διοργανώσεις και στη συνέχεια να βρουν ημερομηνίες για τα παιχνίδια του Champions League και του Europa League.

Σύμφωνα λοιπόν με νέα δημοσιεύματα, αν τα πρωταθλήματα ξεκινήσουν τέλη Μαϊου με αρχές Ιουνίου, τότε το πιθανότερο σενάριο είναι τα ματς για την Ευρώπη να γίνουν στη μέση του καλοκαιριού και πιο συγκεκριμένα η ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Γουλβς στην Αγγλία, στα τέλη Ιουλίου.

Και πάλι όμως θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το πώς θα είναι η κατάσταση στην Αγγλία. Γιατί ναι μεν έχουν ακουστεί διάφορα ακόμα και για την Premier League, ότι μπορεί το Γουέμπλεϊ να φιλοξενήσει όλα τα παιχνίδια για να είναι περιορισμένες οι ομάδες σε ένα συγκεκριμένο σημείο του Λονδίνου, αλλά η εξέλιξη του κορωνοϊού θα καθορίσει τα πάντα.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr