Facebook Pixel Το πάρτι του Μπαλοτέλι!
Ποδόσφαιρο
| 2011-10-18 02:59:00

Το πάρτι του Μπαλοτέλι!

Το πάρτι του Μπαλοτέλι!

Απ' την μία ενοχλούνται από τα καμωματά του εντός γηπέδων, απ' την άλλη τον αφήνουν να διοργανώσει ολόκληρο χριστουγεννιάτικο πάρτι! Ο λόγος, για τους ανθρώπους της Μάντσεστερ Σίτι και τον Μάριο Μπαλοτέλι.

Οι "πολίτες" λοιπόν, θέλουν να διοργανώσουν ένα πλούσιο χριστουγεννιάτικο πάρτι και ανέθεσαν την οργάνωσή του στον Ιταλό επιθετικό, τρελαίνοντας τους πάντες.

Ο Μπαλοτέλι του οποίου τα... χαϊρια είναι πολύ γνωστά (επίσκεψη σε φυλακές για να δει πως είναι, πυροβολισμός με ψεύτικο όπλο στην κεντρική πλατεία του Μιλάνο, πέταξε βελάκια σε παιδιά της ομάδας Νέων, μπλεξίματα με την Μαφία στη Νάπολι), θα έχει το ελεύθερο να κάνει... ό,τι θέλει και να διοργανώσει το πάρτι με τρόπους που... μόνο αυτός ξέρει.

Ο ίδιος σκέφτεται να το διοργανώσει σε ένα μπαρ στη Νέα Ζηλανδία, ωστόσο ένας συμπαίκτης του τόνισε: «Ο Μπαλοτέλι δεν είναι από αυτούς που θα πιουν και θα μείνουν σε ένα μπαρ, είναι ικανός να το πάει στο επόμενο επίπεδο. Μερικοί συμπαίκτες πάντως δεν αισθάνονται και τόσο... ασφαλής. Περιμένουν να φέρει... χιόνι εκεί που θα είμαστε μαζί με τίγρεις και νάνους».

Καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags