Τσέλσι – Premier League: Τεράστιας σημασίας νίκη πέτυχαν οι μπλε του Λονδίνου κερδίζοντας με 2-0 την Έβερτον και πλέον φτάνει τους 50 βαθμούς, αφήνοντας τα "ζαχαρωτά" στους 46. Πλέον η ομάδα του Τούχελ, με αυτή της Δευτέρας (8/3) μετράει 11 αγώνες αήττητη.

Ο αναμέτρηση με την Έβερτον βρήκε τους μπλε να έχουν την κατοχή, αλλά χωρίς να μπορούν να απειλήσουν την εστία του Πίκφορντ, όμως στην πρώτη καλή στιγμή κατάφεραν και άνοιξαν το σκορ. Στο 31’ μετά από γύρισμα του Χάβερτς η μπάλα βρήκε στον Γκόντδρεϊ και κατέληξε στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι έφτασαν μια… ανάσα από το 2-0 στο 41’, όμως το σουτ του Αλόνσο κόντραρε με τον τερματοφύλακα της Έβερτον να διώχνει.

Στο δεύτερο μέρος τα "ζαχαρωτά" μπήκαν καλύτερα και στο 57’ ο Ριτσάρλισον έχασε σπουδαία ευκαιρία να ισοφαρίσει. Στο 64’ οι παίκτες Τσέλσι βρήκαν τον τρόπο και έκαναν το 2-0… καθαρίζοντας τον αγώνα όταν ο Χάβερτζ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Πίκφορντ, με τον Ζορζίνιο να ευστοχεί, χαρίζοντας ακόμα μια νίκη στον μαραθώνιο της Premier League.