Facebook Pixel Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λέστερ: Δούλεψε για όλους η Γιουνάιτεντ - Πρωταθλήτρια η Σίτι και Λέστερ για Champions League (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-05-11 22:14:00

Δούλεψε για όλους η Γιουνάιτεντ - Πρωταθλήτρια η Σίτι και Λέστερ για Champions League (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Δούλεψε για όλους η Γιουνάιτεντ - Πρωταθλήτρια η Σίτι και Λέστερ για Champions League (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι "Αλεπούδες" ήταν νικήτριες στο Ολντ Τράφορντ κερδίζοντας με 2-1 και έμειναν ζωντανές στο κυνήγι της θέσης που οδηγεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης. Παράλληλα με την ήττα της η Γιουνάιτεντ χάρισε και... μαθηματικά το πρωτάθλημα στην συμπολίτισσα Σίτι μετά από ένα χρόνο αποχής από την κορυφή

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λέστερ: Οι "Αλεπούδες" ήταν οι μεγάλες νικήτριες του αγώνα με τους "κόκκινους διαβόλους"" επικρατώντας με 1-2 εκτός. Έτσι οι "μπλε" έμειναν ζωντανοί στο κυνήγι της εξόδου στο Champions League. Παράλληλα με την ήττα τους οι "κόκκινοι" χάρισαν και... μαθηματικά το πρωτάθλημα στην Σίτι που επέστρεψε στην κορυφή μετά από ένα χρόνο αποχής.

Στον αγώνα του Ολντ Τράφορντ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 10' με το νεαρό Λουκ Τόμας, όμως οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα με τον Γκρινγουντ. Η Λέστερ ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και κατάφερε να πάρει τη "χρυσή" νίκη με τέρμα του Σογιοντσού με κεφαλιά.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags