Facebook Pixel Premier League: Θα το τολμήσει ο Κλοπ; - "Χρυσή" ευκαιρία για Τσιμίκα - Μπαίνει και παίζει βασικός! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-08-09 18:20:00

Θα το τολμήσει ο Κλοπ; - "Χρυσή" ευκαιρία για Τσιμίκα - Μπαίνει και παίζει βασικός! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Θα το τολμήσει ο Κλοπ; - "Χρυσή" ευκαιρία για Τσιμίκα - Μπαίνει και παίζει βασικός! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γερμανός τεχνικός αποθέωσε τον Έλληνα αριστερό μπακ μετά από το πρόσφατο φιλικό της Λίβερπουλ με τη Μπολόνια και οι συγκυρίες ευνοούν τον "Τσίμι" για να πάρει θέησ βασικού!

Premier League: Με έναν δυνατό... πονοκέφαλο, αναμένεται ν΄ αρχίσει η χρονιά για τον Γιούργκεν Κλοπ. Κατά πάσα πιθανότητα, ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ, δεν θα έχει στην διάθεση του τον Αντι Ρόμπερτσον, εν΄ όψει της πρώτης αγωνιστικής στην Premier League, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο (14/08) στην έδρα της «νεοφώτιστης», Νόριτς.

Ο Σκωτσέζος οπισθοφύλακας, ο οποίος καλύπτει την αριστερή πτέρυγα (σ.σ. εκεί που διακρίνεται και ο Κώστας Τσιμίκας), τραυματίσθηκε στον αστράγαλο κατά την διάρκεια του φιλικού αγώνα (08/08) με την Αθλέτικ Μπιλμπάο (1-1) και η διαθεσιμότητα του παραμένει αβέβαιη. Σε περίπτωση που όντως ο Ρόμπερτσον δεν μπορέσει να αγωνιστεί,  Τσιμίκας διεκδικεί θέση βασικού κόντρα στη Νόριτς του Δημήτρη Γιαννούλη.

Οπως δήλωσε ο Κλοπ, ο 27χρονος Ρόμπερτσον θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού. 

 «Προφανώς δεν γνωρίζουμε προς το παρόν πόσο σοβαρό είναι, αλλά πήρε την μπάλα στο μπροστινό μέρος του ποδιού του και γύρισε τον αστράγαλο του. Ο πόνος έχει ήδη καταλαγιάσει, αλλά δεν μπορούμε να πούμε τίποτα παραπάνω χωρίς αξιολόγηση. Πρέπει να κάνει μια εξέταση και στην συνέχεια θα μάθουμε περισσότερα», σχολίασε σχετικά ο έμπειρος προπονητής.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags