Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αποκάλυψη: Γι' αυτό δεν έχει κλείσει ακόμα ο Τζόλης στη Νόριτς - Αυτό είναι το μοναδικό εμπόδιο!
Ποδόσφαιρο
| 2021-08-09 22:59:00

Αποκάλυψη: Γι' αυτό δεν έχει κλείσει ακόμα ο Τζόλης στη Νόριτς - Αυτό είναι το μοναδικό εμπόδιο!

Sportdog Team
Αποκάλυψη: Γι' αυτό δεν έχει κλείσει ακόμα ο Τζόλης στη Νόριτς - Αυτό είναι το μοναδικό εμπόδιο!

Τρέχουν οι εξελίξεις με τον Έλληνα διεθνή, την ώρα που ΠΑΟΚ και Νόριτς συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις. Πού έχει "κολλήσει" η "χρυσή" μεταγραφή του ταλαντούχου άσου;

Στο τελικό στάδιο βρίσκεται η διαπραγμάτευση του ΠΑΟΚ με την Νόριτς για την μεταγραφή του Χρήστου Τζόλη. Τα αγγλικά μέσα ενημέρωσης ήδη την θεωρούν δεδομένη, ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι η πραγματικότητα απέχει από αυτό. Όχι πολύ βέβαια, αφού πλέον οι δύο σύλλογοι βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία για το ποσό της πώλησης και μένει μόνο η διαπραγμάτευση για το ποσοστό μεταπώλησης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έχουμε κάνει, τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης κινούνται γύρω από ένα ποσό της τάξης των 12 εκατομμυρίων ευρώ (10 άμεσα, συν 2 με την μορφή πολύ εύκολα επιτεύξιμου μπόνους συμμετοχής). Το σημείο που αυτή την στιγμή χωρίζει ΠΑΟΚ και Νόριτς είναι η διαφορά στο ποσοστό μεταπώλησης: από τα γραφεία της Τούμπας προκύπτει απαίτηση για ένα 20%, ενώ ο αγγλικός σύλλογος δίνει 10% με διάθεση να πάει με το 15%.

Η διαφορά δεν μοιάζει μεγάλη για να αποτελέσει φρένο στο να βρεθεί η χρυσή τομή κι αν υπάρχει κάτι που μπορεί να ανατρέψει ενδεχομένως τα δεδομένα είναι το ξαφνικό μπάσιμο μίας άλλης ομάδας. Να επανέλθει ανεβάζοντας κατακόρυφα την προσφορά της η Μπριζ ή να εμφανιστούν με πρόταση ομάδες που φέρονται να θέλουν τον Τζόλη, όπως η Γκλάντμπαχ ή ο Αγιαξ, κάτι που προς το παρόν δεν συμβαίνει.

Ενα άλλο στοιχείο που σαφώς επηρεάζει την διαπραγμάτευση είναι η κρίσιμη ρεβάνς με την Μποέμιανς. Ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να ανεβάσει τους τόνους στα μεταγραφικά τις μέρες μέχρι και τον αγώνα και αυτό μειώνει την ταχύτητα με την οποία γίνονται οι συζητήσεις, χωρίς να μπορεί να αποκλείσει κανείς ότι δεν θα υπάρξουν και εξελίξεις πριν το παιχνίδι.

Σε κάθε περίπτωση, όλα τα δεδομένα δείχνουν ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται οριστική εξέλιξη στις διαπραγματεύσεις ΠΑΟΚ-Νόριτς για τον Τζόλη, με επικρατέστερο το σενάριο της ολοκλήρωσής της πώλησής του.

ΠΗΓΗ: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags