Facebook Pixel Λίβερπουλ - Κώστας Τσιμίκας: Βίντεο-αποθέωση από Λίβερπουλ: Η απίστευτη ενέργεια Τσιμίκα που ξεσήκωσε το "Άνφιλντ"!
Ποδόσφαιρο
| 2021-08-23 16:13:00

Βίντεο-αποθέωση από Λίβερπουλ: Η απίστευτη ενέργεια Τσιμίκα που ξεσήκωσε το "Άνφιλντ"!

Sportdog Team
Βίντεο-αποθέωση από Λίβερπουλ: Η απίστευτη ενέργεια Τσιμίκα που ξεσήκωσε το "Άνφιλντ"!

Ο Κώστας Τσιμίκας πραγματοποίησε τρομερή εμφάνιση κόντρα στη Μπέρνλι και μάλιστα πήρε το βραβείο του MVP της αναμέτρησης στο "Άνφιλντ".

Λίβερπουλ - Κώστας Τσιμίκας: Ο Έλληνας αριστερός μπακ ήταν εντυπωσιακός στο παιχνίδι του, έχοντας και την ασίστ στο πρώτο γκολ της Λίβερπουλ από το κεφάλι του Ζότα.

Μάλιστα, εκτός από την ασίστ, ολοκλήρωσε την αναμέτρηση έχοντας 71 επαφές με την μπάλα, 9 σέντρες, 6 κερδισμένες μονομαχίες, ανέκτησε την μπάλα 6 φορές, είχε 6 παρουσίες στην αντίπαλη περιοχή, δημιούργησε τέσσερις ευκαιρίες, έκανε τρία τάκλιν και καθάρισε τρεις φάσεις, γνωρίζοντας την αποθέωση την ώρα της αλλαγής του από τον Γιούργκεν Κλοπ.

Η Λίβερπουλ σήμερα θέλησε να αποθεώσει ακόμα μία φορά τον Κώστα Τσιμίκα και ανέβασε ένα βίντεο στο instagram, όπου ο Έλληνας αμυντικός δείχνει φοβερό ζήλο σε μαρκάρισμα δύο παικτών της Μπέρνλι, και παρότι πέφτει κάτω, σηκώνεται και συγκρατεί την κατοχή, ξεσηκώνοντας το κοινό στο "Άνφιλντ".

Δείτε τη φάση:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Liverpool Football Club (@liverpoolfc)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags