Facebook Pixel Ποδόσφαιρο: Βόμβα μεγατόνων - "Επιβεβαιώνεται η μεταβίβαση ομάδας σε Σαουδάραβες το επόμενο 24ωρο" (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-06 21:43:00

Βόμβα μεγατόνων - "Επιβεβαιώνεται η μεταβίβαση ομάδας σε Σαουδάραβες το επόμενο 24ωρο" (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Βόμβα μεγατόνων - "Επιβεβαιώνεται η μεταβίβαση ομάδας σε Σαουδάραβες το επόμενο 24ωρο" (ΦΩΤΟ)

Ένα δημοσίευμα που μπορεί αν ισχύει μπορεί να αλλάξει τα πάντα στον χώρο του ποδοσφαίρου έγινε γνωστό το βράδυ της Τετάρτης αναφέροντας ότι σύλλογος πολύ γνωστός είναι πολύ κοντά να μεταβιβαστεί σε Σαουδάραβες.

Νιούκαστλ: Ένα βήμα πριν την... απελευθέρωση  από τον Μάικ Άσλεϊ είναι οι Ανθρακωρύχοι καθώς σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Times oι Σαουδάραβες επενδυτές είναι έτοιμοι να αναλάβουν τις τύχες του συλλόγου με καθυστέρηση ενός χρόνου, καθώς στις 30 Ιουλίου το fund με επικεφαλή τον Πρίγκηπα του Θρόνου της Σαουδικής Αραβίας, Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν και μπροστάρη την Αμάντα Στέιβλι απέσυρε το ενδιαφέρον του για την αγορά των Μάγκπαϊζ, μετά από πολύμηνο σίριαλ επαφών που έληξε επεισοδιακά λόγω των φωνών για παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από την πλευρά της σαουδαραβικής οικογένειας.

Το πρακτικό εμπόδιο στην ουσία, που έκανε την Premier League να βάλει... φρένο στη μεταβίβαση, ήταν η αθέτηση της συμφωνίας για τα τηλεοπτικά από το αραβικό κράτος και αντ' αυτού η πειρατική προβολή των αγώνων στη χώρα, κάτι που ξεπεράστηκε την Τετάρτη (6/10) με την άρση του ban από την Σ. Αραβία πράγμα που... ξεπαγώνει τις διαδικασίες.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τους Times οι εξελίξεις θα προχωρήσουν τόσο άμεσα που μέσα στις επόμενες 24 ώρες αναμένεται να επικυρωθεί η μεταβίβαση και θα ξεκινήσει μια νέα εποχή για τη Νιούκαστλ, παρά το ότι οι φωνές εναντίον των Σαουδαράβων δεν έχουν σταματήσει στο Νησί.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags