Άρσεναλ - Άστον Βίλα: Με την εμφατική νίκη των Λονδρέζων επί των Χωριατών στο Emirates ξεκίνησε η 9η αγωνιστική της Premier League, έχοντας με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πιέρ Ομπαμεγιάνγκ, που πέτυχε ένα γκολ και μοίρασε μια ασίστ.

Οι Κανονιέρηδες ήταν εντυπωσιακοί και ήθελαν από νωρίς να πάρουν το προβάδισμα, κάτι που τελικά πέτυχαν στο 23' με γκολ του Παρτέι, με κεφαλιά, μετά από ασίστ του Σμιθ Ρόου. Στο 45+4' οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν πέναλτι μετά από ανατροπή του Λακαζέτ και χρήση του VAR. Ο Ομπαμεγιάνγκ ανέλαβε την εκτέλεση, όμως ο Εμιλιάνο Μαρτίνεςνα αποκρούει, όμως ο Γκανέζος θα πάρει το... ριμπάουντ και θα κάνει το 2-0.

Το δεύτερο μέρος θα συνεχιστεί στον ίδιο ρυθμό για τους Λονδρέζους και στο 56' ο Ομπαμεγιάνγκ θα βγάλει τον Σμιθ Ρόου στην κόντρα, με τον νεαρό να μην χάνει την ευκαιρία και από κοντά θα κερδίσει τον Μαρτίνες κάνοντας το 3-0. Το μόνο που θα καταφέρουν οι Χωριάτες θα είναι να μειώσουν το σκορ με ένα πολύ ωραίο απευθείας βολέ του Ράμσεϊ στο 82' κάνοντας το τελικό 3-1.

Δείτε τα highligts του Άρσενάλ - Άστον Βίλα: