Facebook Pixel Λίβερπουλ - Κώστας Τσιμίκας: Ποιος Ρόμπερτσον; Χαμός στο Λίβερπουλ με Τσιμίκα - "Δεν γίνεται να μην είναι πλέον βασικός"!
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-21 09:40:00

Ποιος Ρόμπερτσον; Χαμός στο Λίβερπουλ με Τσιμίκα - "Δεν γίνεται να μην είναι πλέον βασικός"!

Sportdog Team
Ποιος Ρόμπερτσον; Χαμός στο Λίβερπουλ με Τσιμίκα - "Δεν γίνεται να μην είναι πλέον βασικός"!

Η νέα εξαιρετική εμφάνιση του Κώστα Τσιμίκα κόντρα στην Άρσεναλ έκανε τους φίλους της Λίβερπουλ να... ξεχάσουν για τα καλά τον Άντι Ρόμπερτσον.

Λίβερπουλ - Κώστας Τσιμίκας: Ο Έλληνας μπακ έθελξε και πάλι με την παρουσία του στο "Άνφιλντ", με αποτέλεσμα οι φίλοι των Κόκκινων να τον αποθεώσουν και να τονίζουν ότι πλέον ίσως θα πρέπει να πάρει την φανέλα του βασικού αριστερού μπακ, αντί του Ρόμπερτσον!

«Όσο κι αν αγαπώ τον Ρόμπο δεν γίνεται να μην είναι ο Τσιμίκας βασικός. Βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα» ανέφερε ενδεικτικά ένας φίλος της Λίβερπουλ στα social media, με ακόμα περισσότερους να συμμερίζονται τη γνώμη του:

«Ας είναι ο Τσιμίκας από εδώ και πέρα το βασικό αριστερό μπακ», «Ο Τσιμίκας μας δίνει μια τελείως διαφορετική διάσταση αριστερά σε σχέση με τον Ρόμπερτσον, φανταστικοί και οι δυο. Το βάθος που θα ήθελα να δω και σε άλλες θέσεις. Το βάθος χάρη στο οποίο δεν έχεις εκπτώσεις στην ποιότητά σου όταν χρειάζεται να παίξει ο αναπληρωματικός».

Ο ίδιος ο Κώστας Τσιμίκας ήταν ενθουσιασμένος από τη νίκη με 4-0 επί της Άρσεναλ, καθώς ανέβασε μια φωτογραφία όπου πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του και απευθυνόμενος προς τους οπαδούς των Κόκκινων γράφει: «Ποιoς το απόλαυσε;»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags