Γιούργκεν Κλοπ: Μπορεί η Λίβερπουλ να διέλυσε την Άρσεναλ στο ντέρμπι του Σαββάτου (20/11) με 4-0, όμως αυτό που συζητήθηκε περισσότερο και από το τελικό σκορ ήταν ο καυγάς του Γερμανού τεχνικού των Κόκκινων και του Μικέλ Αρτέτα στο 33' της αναμέτρησης, με τους δύο να ανταλλάσσουν αρκετά... γαλλικά και οι ψυχραιμότεροι έσωσαν την κατάσταση από τα χειρότερα.

Μετά του τέλος του αγώνα ο τεχνικός των Reds εξήγησε τον λόγο που βγήκε εκτός εαυτού με τον Ισπανό αναφέροντας πως ο προπονητής των Κανονιέρηδων προσπαθούσε να επηρεάσει τον διαιτητή ώστε να τιμωρηθεί ο Σαντιό Μανέ λέγοντας ότι έριξε αγκωνιά στον Τομαγιάσου, με τον Σενεγαλέζο να δέχεται τελικά κίτρινη κάρτα.

«Με την κατάσταση που επικρατούσε, ο Σάντιο δεν άγγιξε τον παίκτη. Μετά άρχισαν να ζητούν κίτρινη κάρτα. Συμβαίνει συχνά αυτό κατά του Σαντιό. Έγινε και κόντρα στη Ρεάλ πέρσι. Για έναν επιθετικό που δεν είναι τρελός ή σκληρός δεν είναι φυσιολογικό αυτό. Σύμφωνα με όσα πίστευαν στην Ατλέτικο Μαδρίτης έπρεπε να αποβληθεί από το πρώτο ημίχρονο. Εγώ λοιπόν απλώς ρώτησα. Τι ακριβώς θέλετε από αυτή τη φάση; Να δείξει κίτρινη κάρτα χωρίς επαφή, αλλιώς θα ήταν ένα τρελό παιχνίδι», ανέφερε ο Γιούργκεν Κλοπ στο Sky Sports.