Facebook Pixel Αγκιμπού Καμαρά: ΒΟΜΒΑ από την Αγγλία - Λίβερπουλ και άλλες δύο ομάδες της Premier έχουν επαφή Αγκιμπού Καμαρά (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-23 21:03:00

ΒΟΜΒΑ από την Αγγλία - Λίβερπουλ και άλλες δύο ομάδες έχουν επαφή με Αγκιμπού Καμαρά (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
ΒΟΜΒΑ από την Αγγλία - Λίβερπουλ και άλλες δύο ομάδες έχουν επαφή με Αγκιμπού Καμαρά (ΦΩΤΟ)

Δημοσίευμα "φωτιά" από το Νησί και συγκεκριμένα από την Sun που κάνει λόγο για ενδιαφέρον των Κόκκινων, αλλά και άλλων δύο σημαντικών ομάδων της κορυφαίας κατηγορίας του Νησιού για τον νεαρό ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

Αγκιμπού Καμαρά: Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ από την αγγλική Sun καθώς όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Λίβερπουλ, Νιούκαστλ και Λέστερ έχουν επαφές με τον ατζέντη του Αφρικανού ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού γράφοντας χαρακτηριστικά πως «η SunSport κατανοεί ότι η Λίβερπουλ η Λέστερ και Νιούκαστλ έχουν επαφές με τον ατζέντη του διεθνή άσου από τη Γουινέα», ενώ παράλληλα αναφέρει «άνθρωποι, πολύ κοντά στον παίκτη, περιένουν ότι το επόμενο καλοκαίρι θα μετακινηθεί στην Πρέμιερ Λιγκ».

«Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ, Βαγγέλης Μαρινάκης αναμένεται να ζητήσει τουλάχιστον 20 εκατ. λίρες για τον 20χρονο άσο. Η τιμή του παίκτη θα αυξηθεί, αν ο Αγκιμπού Καμαρά συνεχίζει να εντυπωσιάζει στην Ευρώπη στα προσεχή ματς με τη Φενέρμπαχτσε και την Αντβέρπ», αναφέρει η Sun.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags