Facebook Pixel Γιούργκεν Κλοπ: Νέα αποθέωση Κλοπ σε Τσιμίκα - Ατάκες που... τρέλαναν τους φίλους της Λίβερπουλ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-26 17:59:00

Νέα αποθέωση Κλοπ σε Τσιμίκα - Ατάκες που... τρέλαναν τους φίλους της Λίβερπουλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Νέα αποθέωση Κλοπ σε Τσιμίκα - Ατάκες που... τρέλαναν τους φίλους της Λίβερπουλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γερμανός τεχνικός των Reds έσταξε... μέλι για τον Έλληνα αμυντικό της ομάδας μιας και η χρονιά που πραγματοποιεί μέχρι στιγμής είναι παραπάνω από εκπληκτική.

Γιούργκεν Κλοπ: Ο Κώστας Τσιμίκας είναι εξαιρετικός με την φανέλα της Λίβερπουλ μέχρι στιγμής, με τον Έλληνα μπακ να κερδίζει τις καρδιές των φίλων της ομάδας που πλέον πιέζουν τον Γερμανό τεχνικό να τον έχει βασικό αντί του Ρόμπερτσον.

Από την πλευρά του ο έμπειρος προπονητής σε δηλώσεις που έκανε μίλησε για ένα ευχάριστο δίλημμα που έχει, ενώ παράλληλα τόνισε πως η ποιότητα του «Ρόμπο» δεν αμφισβητείται, όπως και η εξέλιξη του Έλληνα μπακ.

«Ο κόσμος ξεχνάει πόσο καλός παίκτης είναι ο Ρόμπερτσον επειδή ο Τσιμίκας είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και ευτυχώς που είναι τόσο καλός γιατί αλλιώς θα είχαμε πρόβλημα.

Πριν από τον Τσιμίκα δεν είχαμε τέτοια καλή λύση για τη θέση σε κάθε περίπτωση. Δεν αμφισβητώ τον Ρόμπερτσον και είμαι χαρούμενος με την εξέλιξη του Κώστα.

Όμως, ο Ρόμπο είναι ο Ρόμπο και είναι εκπληκτικός ποδοσφαιριστής. Και παίρνεις το καλύτερο από τους παίκτες σου όταν τους εμπιστεύεσαι με διάρκεια. Όμως χαίρομαι πολύ για τον τρόπο που ανταποκρίνεται ο Κώστας», είπε ο Γιούργκεν Κλοπ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags