Facebook Pixel Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ: Το 3.35 που βγάζει μάτι στο Σίτι-Λίβερπουλ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-10 10:30:00

Το 3.35 που βγάζει μάτι στο Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ!

του Δημήτρη Σκούφου
Το 3.35 που βγάζει μάτι στο Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ!

Τι θα παίξουμε σήμερα στο παιχνίδι της χρονιάς στην Αγγλία;

Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ: Το ματς της χρονιάς διεξάγεται απόψε στις 18:30 στο "Etihad", όπου Σίτι και Λίβερπουλ θα παλέψουν για τη νίκη που θα τους δώσει μεγάλο προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου στην Premier League.

Οι Πολίτες προηγούνται ενός πόντου των Κόκκινων στην βαθμολογία (73 έναντι 72 βαθμών), με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να βρίσκεται σε ελαφρώς καλύτερο φεγγάρι από αυτή του Πεπ Γκουαρντιόλα, μετρώντας 10 σερί νίκες στην Αγγλία και έχοντας άνετο πέρασμα από την έδρα της Μπενφίκα για τα προημιτελικά του Champions League.

Από την άλλη η Μάντσεστερ Σίτι ζορίστηκε πολύ για να κερδίσει με 1-0 την Ατλέτικο Μαδρίτης του "Τσόλο" Σιμεόνε και αναμένεται να ζοριστεί ακόμα περισσότερο στη ρεβάνς της Μαδρίτης σε λίγες ημέρες.

Στοιχηματικά οι αποδόσεις που βρίσκουμε την Λίβερπουλ προκαλούν για ποντάρισμα, αφού οι Κόκκινοι βρίσκονται έναν πόντο πίσω και έχουν ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο να κυνηγήσουν το τρίποντο, ενώ είναι και σε εξαιρετική φόρμα.

Το 3.35 του "ξερού" διπλού στη Novibet αποτελεί τρομερή απόδοση για τέτοιο ντέρμπι, ενώ για κάποιον που θέλει να πάει πιο... safe, μπορεί είτε να ποντάρει στο Χ2 της διπλής ευκαιρίας σε απόδοση 1.73, είτε στο διπλό DNB σε απόδοση 2.35 στη Novibet.

Τέλος, αν κάποιος δεν θέλει να μπλέξει με σημείο σε τόσο δύσκολο παιχνίδι, η επιλογή του over 2,5 στο πολύ καλό 1,73 στη Novibet αξίζει ποντάρισμα, καθώς πρόκειται για ομάδες που μπορούν να κάνουν γκολ ακόμα και τη... μισή ευκαιρία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags