Facebook Pixel Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο συνδυασμός που θα σε στείλει ταμείο!
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-19 10:16:00

Ο συνδυασμός στο Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που θα σε στείλει ταμείο!

του Δημήτρη Σκούφου
Ο συνδυασμός στο Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που θα σε στείλει ταμείο!

Τι παίζουμε σήμερα στο μεγάλο ματς της Premier League;

Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σπουδαίο ντέρμπι διεξάγεται απόψε (22:00) στο "Άνφιλντ" για την 30η αγωνιστική της Premier League.

Η Λίβερπουλ υποδέχεται την μισητή αντίπαλό της, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ύστερα από την μεγάλη πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι, αλλά και το 2-2 με τους "Πολίτες" πριν μία εβδομάδα για το πρωτάθλημα.

Οι Κόκκινοι βρίσκονται στο -1 από την πρωτοπόρο ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα και ψάχνουν μόνο νίκες στη συνέχεια προκειμένου να περιμένουν στραβοπάτημα της Σίτι, που θεωρητικά έχει πιο εύκολο πρόγραμμα μέχρι το τέλος από την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Από την άλλη η Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην πέμπτη θέση, τρεις βαθμούς πίσω από την τέταρτη που οδηγεί στο Champions League και με την σειρά της ψάχνει ένα μεγάλο "διπλό" για να επανέλθει στις νίκες σε ντέρμπι.

Θυμίζουμε στον πρώτο γύρο η Λίβερπουλ είχε επιβληθεί με το εμφατικό 5-0 μέσα στο "Ολντ Τράφορντ" και στο σημερινό παιχνίδι έχει το πάνω χέρι, αφού είναι και σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τους "Κόκκινους Διαβόλους".

Ωστόσο, ο σκέτος άσος δεν πληρώνει πολύ, κι έτσι ένας συνδυασμός με όβερ 2,5 στη Novibet σε απόδοση 1.83, η απλά το ενδεχόμενο να σκοράρουν αμφότερες, καθώς και η Λίβερπουλ βγάζει θεματάκια αισίως στην άμυνα, σε απόδοση 1.76 στη Novibet, έχουν αξία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags