Βαγγέλης Μαρινάκης: Η Νότιγχαμ Φόρεστ "ψωνίζει" από τη Χάντερσφιλντ, καθώς έφτασε σε συμφωνία για την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών από την ομάδα της Championship.
Ο σύλλογος ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη έδωσε τα χέρια για τις μεταγραφές των Λιούις Ο’ Μπράιαν και Χάρι Τόφολο, δύο ποδοσφαιριστών που αποτέλεσαν βασικά στελέχη της Χάντερσφιλντ της περασμένης σεζόν.
Ο πρώτος είναι ένας 23χρονος Άγγλος χαφ, που τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 50 συμμετοχές με τρία γκολ και τρεις ασίστ, ενώ ο δεύτερος είναι 26 ετών, αγωνίζεται ως αριστερός μπακ και κατέγραψε 48 συμμετοχές με έξι γκολ και οκτώ ασίστ και μπορεί με την ίδια ευκολία να καλύψει όλη την πλευρά.
Η απόκτηση και των δύο ποδοσφαιριστών αναμένεται να κοστίσει περίπου 12 εκατ. ευρώ ενώ αμφότεροι αναμένεται να περάσουν τη Δευτέρα (18/7) από ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν να ανακοινωθούν.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο