Facebook Pixel Κώστας Τσιμίκας: Έχει... στάξει ο Τσιμίκας - Ατάκες για την προετοιμασία του Κλοπ στη Λίβερπουλ
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-25 17:53:00

Έχει... στάξει ο Τσιμίκας - Ατάκες για την προετοιμασία του Κλοπ στη Λίβερπουλ

Sportdog Team
Έχει... στάξει ο Τσιμίκας - Ατάκες για την προετοιμασία του Κλοπ στη Λίβερπουλ

Δηλώσεις έκανε ο Έλληνας αμυντικός της Λίβερπουλ όπου και αναφέρθηκε εκτός των άλλων και στην προετοιμασία των Κόκκινων τονίζοντας ότι είναι τρομερά δύσκολη.

Κώστας Τσιμίκας: Στα... κόκκινα είναι οι παίκτες της Λίβερπουλ μιας και η προετοιμασία για τη νέα σεζόν συνεχίζεται με τον Έλληνα αμυντικό να μιλάει στην ιστοσελίδα της ομάδας και να αναφέρει ότι η σκληρή δουλειά θα αποδώσει καρπούς.

«Προσωπικά δεν μπορώ να κοιμηθώ πριν την προπόνηση γιατί αν κοιμηθώ δεν θα μπορώ να κουνηθώ μετά. Προσπαθώ να χαλαρώσω, να δω κάποια ταινία και να είμαι έτοιμος πνευματικά για το δεύτερο κομμάτι.

Όποιος δεν έχει κάνει αυτήν την προετοιμασία δεν μπορεί να καταλάβει πόσο δύσκολο είναι. Τουλάχιστον όμως μετά μπορείς να είσαι 100% έτοιμος για τις προκλήσεις σωματικά, γιατί αυτό χρειαζόμαστε τώρα. έχουμε πολλή δύσκολη σεζόν μπροστά μας και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Όλοι δουλεύουμε πολύ σκληρά, βάζουμε τους στόχους μας και νομίζω όλοι είναι έτοιμοι για τις δυσκολίες και ανυπομονούμε γι’ αυτό», είπε ο Κώστας Τσιμίκας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags