Facebook Pixel Νότιγχαμ Φόρεστ: Τρελαίνει τους πάντες στο Νότιγχαμ ο Μαρινάκης - Έτοιμο για ανακατασκευή το γήπεδο (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-28 21:20:00

Τρελαίνει τους πάντες στο Νότιγχαμ ο Μαρινάκης - Έτοιμο για ανακατασκευή το γήπεδο (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Τρελαίνει τους πάντες στο Νότιγχαμ ο Μαρινάκης - Έτοιμο για ανακατασκευή το γήπεδο (ΦΩΤΟ)

Ο ιδιοκτήτης του βρετανικού συλλόγου θέλει να αλλάξει το status της ομάδας και εκτός από την άνοδο στην Premier League και τις υπερβάσεις στην μεταγραφική αγορά είναι έτοιμος για ακόμα ένα πιο μεγάλο σχέδιο.

Νότιγχαμ Φόρεστ: Έτοιμοι για την ανακατασκευή μέρους του City Ground είναι στον αγγλικό σύλλογο, μετά την έγκριση από τις τοπικές Αρχές, κάτι που αναμένεται να γίνει στα τέλη της σεζόν, με το Δ.Σ. του Ράσκλιφ να συνεδριάζει ήμερα Πέμπτη (28/07) και έδωσε το πράσινο φως στην ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη για να προχωρήσει με τις εργασίες, οι οποίες περιλαμβάνουν την ανακατασκευή του ενός πετάλου.

«Όλες οι πλευρές έδειξαν αφοσίωση για να περάσει η αίτηση και κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για τον σύλλογο, τους οπαδούς και την περιοχή» ανέφεραν αξιωματούχοι της περιοχής για την ανακατασκευή του γηπέδου της Νότιγχαμ Φόρεστ το οποίο θα ολοκληρωθεί το 2024 και θα ανεβάσει την χωρητικότητα από 30.445 σε 35.000 θεατές.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags