Χρειάστηκε να περιμένει 23 ολόκληρα χρόνια, αλλά η Νότιγχαμ Φόρεστ πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στην Premier League, καταβάλλοντας με 1-0 την αντίσταση της Γουέστ Χαμ.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρακολούθησε την αναμέτρηση από την εξέδρα και μάλιστα η κάμερα τον συνέλαβε να προσεύχεται σε μια εικονίτσα της Παναγίας και να κάνει τον σταυρό του, μετά από γκολ της ομάδας του, το οποίο τελικά δεν μέτρησε μετά από έλεγχο στο VAR (θα γινόταν το 2-0).
Forest owner Evangelos Marinakis praying to the VAR gods, to no avail ???? pic.twitter.com/2od9tc27Ws — Men in Blazers (@MenInBlazers) August 14, 2022
Το μοναδικό γκολ του αγώνα για λογιαριασμό της Νότιγχαμ σημείωσε ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, ο Ταΐβο Αβονίγι στο 45+2'. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για την ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη στη φετινή Premier League, έπειτα από την ήττα που γνώρισε από τη Νιούκαστλ (2-0) στην πρεμιέρα.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο