Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Μάχη" Ολυμπιακού με Μάρκο Σίλβα - Κλείνει... τζάμπα ταλεντάρα για στόπερ - Ξεχωρίζει στη Βραζιλία!
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-17 21:37:00

"Μάχη" Ολυμπιακού με Μάρκο Σίλβα - Κλείνει... τζάμπα ταλεντάρα για στόπερ - Ξεχωρίζει στη Βραζιλία!

του Γιώργου Κτενά
"Μάχη" Ολυμπιακού με Μάρκο Σίλβα - Κλείνει... τζάμπα ταλεντάρα για στόπερ - Ξεχωρίζει στη Βραζιλία!

Η ευκαιρία να έρθει στην Ευρώπη και τα αγωνιστικά του χαρακτηρικά. Οι Πειραιώτες παρακολουθούν την περίπτωση του Λουιζάο και το Sportdog.gr σας παρουσιάζει όσα πρέπει να ξέρετε για τον 20χρονο αμυντικό. Γιατί δεν έχει παίξει πολύ, πού ξεχώρισε και ο... ανταγωνισμός.

Ολυμπιακός: Το όνομα του νεαρού αμυντικού Λουιζάο βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού, καθώς ο 20χρονος Βραζιλιάνος στόπερ είναι μια από τις πολύ ενδιαφέρουσες περιπτώσεις από την Λατινική Αμερική.

Ο Γιάννης Ντούζγος, δημοσιογράφος που γνωρίζει άριστα το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο, μίλησε στο sportdog για τον Λουιζάο και μας ενημέρωσε με τον καλύτερο τρόπο για την υπόθεσή του.

"Πόρτο, Μπενφίκα και Φούλαμ για Λουιζάο - Μπροστά του τρεις στόπερ - Πάγκο στην Σάο Πάουλο"

"Το συμβόλαιό του λήγει στις 31 Γενάρη του 2023, οπότε μιλάει ήδη ελεύθερα με όποια ομάδα θέλει. Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες έχουν ρωτήσει για την περίπτωσή του Πόρτο, Μπενφίκα και Φούλαμ", σχολίασε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Διακρίθηκε στο κύπελλο Νέων του Σάο Πάουλο, που είναι μια διοργάνωση που παραδοσιακά βγάζει ταλέντα που απασχολούν στη συνέχεια τους Βραζιλιάνους".

Τι ισχύει με το στάτους του στην ομάδα;

"Υπάρχουν οι Μιράντα, Ντιέγκο Κόστα και Λεό που είναι οι τρεις βασικοί στόπερ, κι αυτός είναι αναπληρωματικός. Φέτος έχει παρουσία σε κάποια ματς και η καλύτερη εμφάνισή του ήταν στο παιχνίδι εναντίον της Ατλέτικο Μινέιρο".

"Στον Ολυμπιακό β΄ - Ελάχιστα χρήματα για να τον αποκτήσει - Ο καλύτερος στόπερ από τις ακαδημίες"

Ποια είναι τα στοιχεία του;

"Είναι καλός με τα πόδια κάτω, έχει καλή τεχνική αλλά θέλει δουλειά με την μπάλα ψηλά, την δύναμή του αλλά και την παικτική του αντίληψη. Είναι κεντρικός αμυντικός, μάλλον για τη δεύτερη ομάδα τον θέλουν στον Ολυμπιακό. Έχει λίγα λεπτά συμμετοχής στη Σάο Πάουλο, είναι δύσκολο να παίξει απευθείας στη μεγάλη ομάδα του Ολυμπιακού".

Για έναν ποδοσφαιριστή στην ηλικία του, που τελειώνει το συμβόλαιό του, τι χρήματα μπορεί να ζητήσει η Σάο Πάουλο;

"Ουσιαστικά να πληρώσει το υπόλοιπο του συμβολαίου του, δεν θα είναι πολλά τα χρήματα. Νομίζω ότι το ενδιαφέρον που υπάρχει από όλες αυτές τις ομάδες, που είναι το πορτογαλικό λόμπι των Μπενφίκα-Πόρτο, της Φούλαμ και του Ολυμπιακού, κάτι δείχνει για την αξία του".

Οπότε θεωρείς ότι έχει μέλλον μπροστά του;

"Σαν παίκτης θεωρείται ο,τι καλύτερο υπάρχει από τα τμήματα υποδομής της Σάο Πάουλο, στη θέση του στόπερ, αυτή την περίοδο. Ωστόσο επειδή είναι 20 ετών, δεν έχει πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής. Αλλά με σωστή δουλειά γιατί να μην εξελιχθεί σε πολύ καλό παίκτη;".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συζητάει με κορυφαίο όνομα ο Ολυμπιακός - Μεγάλος ανταγωνισμός - Θέλει να τον φέρει άμεσα Αθήνα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags