Facebook Pixel Premier League: Όρθια η Νότιγχαμ απέναντι στην Έβερτον - Σπουδαίες νίκες για Σαουθάμπτον και Φούλαμ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-20 19:18:00

Όρθια η Νότιγχαμ απέναντι στην Έβερτον - Σπουδαίες νίκες για Σαουθάμπτον και Φούλαμ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Όρθια η Νότιγχαμ απέναντι στην Έβερτον - Σπουδαίες νίκες για Σαουθάμπτον και Φούλαμ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Φόρεστ έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Λίβερπουλ στην αναμέτρηση με τα Ζαχαρωτά, ενώ τόσο η Σαουθάμπτον όσο και η Φούλαμ πήραν σημαντικά τρίποντα στην έδρα της Λέστερ και απέναντι από την Μπρέντφορντ αντίστοιχα.

Premier League: Έχοντας σαν κορυφαίο τον Χέντερσον που κατέβασε... ρολά απέναντι στην Έβερτον η Φόρεστ κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας, μένοντας στο 1-1 απέναντι στα Ζαχαρωτά. Μάλιστα η Νότιγχαμ κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο 81ο λεπτό με τον Τζόνσον, για να ισοφαρίσει στο 88' ο Γκρέι για τους γηπεδούχους.

Την ίδια στιγμή η Φούλαμ πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα νικώντας με 3-2 την Μπρέντοφορντ στο Λονδίνο. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν με 2-0, με τέρματα των Ρέιντ (1') και Παλίνια (20') με τους φιλοξενούμενους αρχικά να μειώνουν με τον Νόργκαρντ (44') και να ισοφαρίζουν στο 71' με τον Τόνεϊ, ενώ στο 49' είχε ακυρωθεί γκολ του ως οφσάιντ. Τελικά τη νίκη στη Φούλαμ θα δώσει ο Μίτροβιτς στο 90' με τον Σέρβο να συνεχίζει να σκοράρει κατα... ριπάς.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις η Λέστερ υπέστη ήττα - σοκ από την Σαουθάμπτον, εντός έδρας, με 1-2, ενώ η Κρίσταλ Πάλας, με δύο γκολ του Ζαχά και ένα του Ματέτα κέρδισε με 3-1 την Άστον Βίλα. Τέλος στον αγώνα που άνοιξε το πρόγραμμα η Τότεναμ με γκολ του Κέιν κέρδισε με 1-0 τη Γούλβς στο Λονδίνο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Premier League.

Τότεναμ - Γουλβς 1-0
Έβερτον - Νότιγχαμ Φόρεστ 1-1
Κρίσταλ Πάλας - Άστον Βίλα 3-1
Λέστερ - Σαουθάμπτον 1-2
Φούλαμ - Μπρέντφορντ 3-2

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags