Facebook Pixel Γκάρι Νέβιλ: Kάθετος παλαίμαχος παίκτης της Γιουνάιτεντ - "Πρέπει να λυθεί το συμβόλαιο του Ρονάλντο"
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-17 22:34:00

Kάθετος παλαίμαχος παίκτης της Γιουνάιτεντ - "Πρέπει να λυθεί το συμβόλαιο του Ρονάλντο"

Sportdog Team
Kάθετος παλαίμαχος παίκτης της Γιουνάιτεντ - "Πρέπει να λυθεί το συμβόλαιο του Ρονάλντο"

Μέρες φαίνεται ότι μετράει ο Πορτογάλος σούπερ σταρ στο Μάντσεστερ με άπαντες να είναι έξαλλοι με την συμπεριφορά του και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή να αναφέρει ότι οι Κόκκινοι Διάβολοι πρέπει να λύσουν το συμβόλαιό του.

Γκάρι Νέβιλ: Απόλυτος για το γεγονός ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να λύσει το συμβόλαιο του Κριστιάνο Ρονάλντο εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας, μετά τις δηλώσεις του Πορτογάλου, χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα ανώριμο για το γεγονός πως βγήκε και τα είπε όλα αυτά δημόσια.

«Δεν θα έκανε αυτή τη συνέντευξη αν ήθελε μια επιστροφή. Ήξερε ότι θα υπήρχαν τέτοιοι τίτλοι στα Μέσα και θα ήταν το τέλος της καριέρας του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Αναρωτιέμαι τι κάνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γιατί η πραγματικότητα είναι ότι ξέρει ότι πρέπει να λύσει το συμβόλαιο του Κριστιάνο. Αλλιώς δημιουργεί ένα δεδικασμένο ώστε οποιοσδήποτε παίκτης να μπορεί να τους επικρίνει στο μέλλον. Συμφωνώ με μερικά από τα πράγματα που έχει πει ο Κριστιάνο, και πολλοί οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα συμφωνήσουν με πολλά από αυτά, αλλά η πραγματικότητα είναι αν είσαι υπάλληλος σε μια επιχείρηση και λες αυτά τα πράγματα, τότε πρέπει να τερματιστεί η απασχόλησή σου.

Και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να το κάνει αυτό τις επόμενες μέρες. Το φινάλε δεν χρειάζεται να συμβαίνει με αυτόν τον τρόπο, εφόσον και οι δύο πλευρές είναι προληπτικές και ώριμες», είπε o Γκάρι Νέβιλ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags