Καλά μιλάμε ότι έπρεπε να ήσασταν από μια μεριά να μας ακούγατε με τον Τσώχο.Ούτε οι γέροι του μάπετ σόου δε θα καναν έτσι.Κι αν αναρωτιέστε για το αντικείμενο του πικρόχολου σχολιασμού,είναι πολύ απλό:η τραγική εικόνα της Λίβερπουλ στο ματς με τη Σίτι. Και να σας πω την αλήθεια δεν τα κλαίω τα λεφτά για τις συνεχείς τηλεφωνικές συνδιαλέξεις με το συνάδελφο και συμπάσχοντα. Γιατί μπορέσαμε τουλάχιστον να ξεδώσουμε κι έτσι η συγγραφή του παρόντος πονήματος θα κινηθεί σε σχετικώς κόσμιους τόνους.

Τι είχε η Λίβερπουλ; Τον κακό της τον καιρό είχε. Γι αυτό κι έχασε με κάτω τα χέρια απο τη Σίτι που ήταν μεν ανώτερη αλλά σίγουρα όχι εκτυφλωτική.

Τι δεν είχε η Λίβερπουλ; Κατ αρχήν δεν είχε στο γήπεδο μια προσωπικότητα που έιναι άκρως απαραίτητη για την επιβίωση μιας ομάδας σε τέτοιου είδους αγώνες. Ο ρατσιστής Σουάρες θα ξαναπαίξει τέλη Φλεβάρη. Ο Τζέραρντ δε χρησιμοποιήθηκε απ την αρχή. Ο Λούκας είναι για...πάντα εκτός μετά το σοβαρότατο τραυματισμό του. (ανοίγω την παρένθεση για να...μελαγχολήσω.Αφού έφτασα να θεωρώ προσωπικότητα τον Λούκας και...να βρίζω που δε μπήκε πιο νωρίς ο Μπέλαμι στο ματς αντιλαμβάνεστε που καταντήσαμε). Η Λίβερπουλ δεν είχε τερματοφύλακα.Όπως μονίμως δεν έχει τερματοφύλακα τα τελευταία χρόνια. Και πραγματικά αδυνατώ ν αντιλήφθώ πως αυτό το τεράστιο σκάνδαλο- που ξεκίνησε επί των ημερών Μπενίτεθ- με τον πλέον αφερέγγυο ισπανό τερματοφύλακα όλων των εποχών ,τον ανεκδιήγητο Ρέινα,συνεχίζεται ακόμη.Μάγια τους έχει κάνει και δεν παίρνουν χαμπάρι;;;

Η Λίβερπουλ επίσης δεν έχει σέντερ φορ. Η μάλλον έχει έναν που...παριστάνει το σέντερ φορ και τον οποίο κατά πρωτοφανή τρόπο τον έχουν πληρώσει χρυσάφι!Δηλαδή έδωσαν 35 εκατομμύρια ευρώ για να πάρουν τον Κάρολ!!!Έναν παίκτη που δεν είναι απλά επιθετικός παλαιάς κοπής αλλά το πιο βαρύ παλτό όλων των εποχών!!!Και δυστυχώς η Λίβερπουλ δεν έχει και προπονητή αγαπητοί...συνοπαδοί μου.

Τον θαυμάσαμε ,τον αγαπήσαμε,τον λατρέψαμε...αλλά ο Κινγκ Κένι έχει μείνει δυστυχώς τουλάχιστον 15 χρόνια πίσω σ ό,τι έχει να κάνει με την προπονητική.Και δε μιλάμε μόνο για τις επιλογές των προσώπων αλλά και για την εικόνα της ομάδας απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους.Κίνηση μηδέν,"υποστήριξη" της μπάλας μηδέν,κάθετο παιχνίδι μηδέν.

Τα πάντα όλα μηδέν. Κι έτσι Μιχαλάκη μου γίναμε οι γέροι των μάπετς να κλαίμε τη μοίρα μας μεσ στη μαύρη παγωμένη νύχτα...

Πηγή: pamesports.gr