Βαριά ήττα γνώρισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Νιούκαστλ στο τελευταίο της παιχνίδι για την Πρέμιερ Λίγκ. Οι "κόκκινοι διάβολοι" πραγματοποίησαν πολύ κακή εμφάνιση με αποκορύφωμα το αυτογκόλ του Τζόουνς, με το οποίο γράφτηκε το τελικό 3-0 υπέρ των "ανθρακωρύχων".

Όπως είναι γνωστό, οι Άγγλοι είναι …άπαιχτοι στην καζούρα και η παρέα του Φέργκιουσον έδωσε μια πολύ καλή αφορμή στους …αντιπάλους για μια καλή πλάκα. Ένα βιντεάκι που φτιάχτηκε από κάποιον φίλο της Λίβερπουλ και κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο.

Το εν λόγω βίντεο, λοιπόν, δείχνει τη φάση που ο Τζόουνς σκοράρει εναντίον της ομάδας του, αλλά ο δημιουργός του έχει …πειράξει την περιγραφή. Αντί για την ορίτζιναλ, έχει βάλει αυτή που συνόδεψε το γκολ του Τζέραρντ κόντρα στον Ολυμπιακό στα τελευταία λεπτά εκείνου του αξέχαστου 3-1 της σεζόν 2004-05, όταν οι "ρεντς" είχαν κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ.

Το συγκεκριμένο γκολ, που "σκότωσε" τον Ολυμπιακό, έχει μείνει στην ιστορία, διότι χωρίς αυτό η Λίβερπουλ θα είχε αποκλειστεί από τους Πειραιώτες. Ιστορική ήταν και η μετάδοση, καθώς ο Άγγλος σπίκερ είχε πραγματικά εκραγεί φωνάζοντας "ohhh you beautyyy" και άλλα διθυραμβικά σχόλια.

Έξυπνο χωρίς αμφιβολία, αλλά εδώ που τα λέμε με τι κουράγιο πικάρουν οι φίλοι της Λίβερπουλ τη Γιουνάιτεντ;