Facebook Pixel Έντσο Φερνάντες: "Βόμβα" μεγατόνων: Τεράστιο deal 120 εκατ. για Έντσο Φερνάντες - Πάει στην Premier League!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-01 09:27:00

"Βόμβα" μεγατόνων: Τεράστιο deal 120 εκατ. για Έντσο Φερνάντες - Πάει στην Premier League!

Sportdog Team
"Βόμβα" μεγατόνων: Τεράστιο deal 120 εκατ. για Έντσο Φερνάντες - Πάει στην Premier League!

Η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του αγγλικού πρωταθλήματος και φυσικά της χειμερινής περιόδου παγκοσμίως.

Έντσο Φερνάντες: Την "βόμβα" της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου έριξε στο... 90' η Τσέλσι, αφού ήρθε σε συμφωνία με τον Αργεντινό παικταρά της Μπενφίκα!

Ο Έντσο Φερνάντες έβγαλε μάτια με την Αργεντινή στο Μουντιάλ του Κατάρ, κατέκτησε τον τίτλο και εκτόξευσε την αξία του, με τους "μπλε" του Λονδίνου να κάνουν το "κόλπο γκρόσο" στο τέλος και να "κλείνουν" το deal στα 120 εκατομμύρια ευρώ!

Ποσό που κάνει την εν λόγω μεταγραφή την η ακριβότερη στην ιστορία της Premier League και φυσικά στη φετινή χειμερινή περίοδο παγκοσμίως. Μάλιστα και το συμβόλαιο του 22χρονου χαφ θα είναι "χρυσό", καθώς θα υπογράψει μέχρι το 2030 με ετήσιες απολαβές ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Πλέον, αρχίζει το... θρίλερ με το ρολόι, με τις δύο ομάδες να καταβάλλουν τα απαραίτητα έγγραφα και να προσπαθούν να προλάβουν τα χρονικά περιθώρια πριν το deadline, με τον Φερνάντες να έχει ταξιδέψει ήδη στην Αγγλία για να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις.

Με αυτή την μεταγραφή η Τσέλσι ολοκληρώνει την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, έχοντας αποκτήσει επίσης τους Μούντρικ, Ζοάο Φέλιξ, Γκουστό, Μαντουεκέ, Φοφανά, Μπαντιασίλ και Σάντος, με το συνολικό κόστος αυτών των κινήσεων να φτάνει τα... 328,5 εκατ. ευρώ!

Update: Επίσημη μορφή πήρε η "βόμβα" της Τσέλσι με τον Φερνάντες, αφού η Μπενφίκα ανακοίνωσε το σπουδαίο deal με τους Λονδρέζους, για τον Αργεντινό χαφ, έναντι 121 εκατομμυρίων ευρώ! Κερδισμένη θα βγει και η Ρίβερ Πλέιτ, αφού οι Αργεντινοί θα λάβουν το 25%, που προέβλεπε η συμφωνία τους με τους "αετούς".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags