Facebook Pixel Ποδόσφαιρο: Χαμός πριν το ντέρμπι - Οπαδός ρίχνει... νοκ άουτ με μια μπουνιά φίλο της αντίπαλης ομάδας (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-12 19:42:00

Χαμός πριν το ντέρμπι - Οπαδός ρίχνει... νοκ άουτ με μια μπουνιά φίλο της αντίπαλης ομάδας (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Χαμός πριν το ντέρμπι - Οπαδός ρίχνει... νοκ άουτ με μια μπουνιά φίλο της αντίπαλης ομάδας (ΒΙΝΤΕΟ)

Άναψαν τα... αίματα λίγο πριν από το σημαντικό ντέρμπι του Λονδίνου που έγινε το Σάββατο (11/2) ανάμεσα στην Γουέστ Χαμ και την Τσέλσι.

Τσέλσι: Μεγάλη ένταση δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της προσέλευσης των οπαδών στο Λονδίνο για το ντέρμπι της Γουέστ Χαμ με τους Μπλε, όταν ένα φίλος των φιλοξενούμενων χλεύαζε έναν οπαδό των Σφυριών και την ώρα που πήγαινε προς το μέρος του απειλητικά, ένας άλλο οπαδός των της αντίπαλης ομάδας του έριξε μια γροθιά στο πρόσωπο και τον έβγαλε... νοκ άουτ.

Ο δράστης συνελήφθη από την αστυνομία, με το θύμα λίγο αργότερα να εμφανίζεται χωρίς δόντια, ενώ θέση για το περιστατικό πήρε και ο παίκτης των Ρις Τζέιμς: «Η είδηση πέρασε από την αντίληψή μου ότι ένας οπαδός γρονθοκοπήθηκε και τέθηκε νοκ άουτ πριν από το σημερινό παιχνίδι. Καταλαβαίνω απόλυτα την αντιπαλότητα μεταξύ των ομάδων σε μεγάλα παιχνίδια, αλλά η βία δεν είναι απάντηση. Ελπίζω να είναι καλά. Εκτιμώ τους οπαδούς που ταξιδεύουν όπως πάντα. Μείνετε μαζί μας και μείνετε ασφαλείς. Τα λέμε στο Ντόρτμουντ», σημείωσε ο ποδοσφαιριστής της Τσέλσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πασκουάλ, Λάσο και... Πιτίνο για ΠΑΟ - Υπέρβαση Γιαννακόπουλου για Έλληνα ψηλό και "Καμπάτσο"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags